FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 0-1

VIDEO MM și Mititelu s-au pus de acord » Fotbalistul comparat cu Crouch: „Va juca la un club mare din Europa! Are toate calitățile”

Vârful moldovean, proaspăt naturalizat și convocat la naționala U21 a României, a fost lăudat de Adrian Mititelu și de Mihai Stoica.  / FOTO: Cristi Preda +17   FOTO
Vârful moldovean, proaspăt naturalizat și convocat la naționala U21 a României, a fost lăudat de Adrian Mititelu și de Mihai Stoica. / FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 19:48 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 20:09

Vladislav Blănuță (21 de ani) a marcat golul victoriei lui FCU Craiova în deplasarea cu FC Voluntari, scor 1-0. Vârful moldovean, proaspăt naturalizat și convocat la naționala U21 a României, a fost lăudat de Adrian Mititelu și de Mihai Stoica. 

Internaționalul de tineret Vladislav Blănuță este marele pariu al lui Adrian Mititelu. Și Mihai Stoica a remarcat calitățile atacantului, comparându-l cu fostul internațional englez Peter Crouch (42 de ani).

Hermannstadt vine fără vedete la meciul cu FCSB » De ce au fost lăsați acasă Alhassan și Paraschiv
Hermannstadt - FCSB
Hermannstadt vine fără vedete la meciul cu FCSB » De ce au fost lăsați acasă Alhassan și Paraschiv

VIDEO. Adrian Mititelu: „Blănuță e fotbalist cu «F» mare”

„Blănuță e fotbalist cu «F» mare. Dacă e băiat serios și nu prinde aere românești, de vedetă, va fi un titular al naționalei mari a României. Va fi un fotbalist care va juca la un club mare din Europa. Are toate calitățile unui nouar autentic”, a spus Adrian Mititelu. 

MM și Mititelu s-au pus de acord » Fotbalistul comparat cu Crouch: „Va juca la un club mare din Europa! Are toate calitățile”
Blănuță, cu numărul 9 / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Adrian Mititelu nu vrea să cedeze niciun fotbalist în iarnă: „Oferte e mult spus, am niște întrebări doar. Dar nu am nimic concret. Nu cred că vor pleca fotbaliști în iarnă. Vrem să câștigăm Cupa României și să încercăm să ajungem în play-off. Pentru Blănuță nu m-a sunat Gigi Becali, nu”.

Eu am două vârfuri foarte bune, Ibrahim și Blănuță. Nu mai zic de Chițu, care e cel mai în formă atacant. De asta nu fac demersuri să îl aduc înapoi pe Compagno, altfel l-aș vrea! Eu zic că FCSB va simți lipsa lui în play-off, dacă îl va lăsa să plece
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

Citește și alte știri din Superligă: 

Un nume uriaș, acid la adresa jucătorilor de la FCSB: „Pe cine să ia 500.000 de euro? Valoare prea mare nu există”
FCSB
Un nume uriaș, acid la adresa jucătorilor de la FCSB: „Pe cine să ia 500.000 de euro? Valoare prea mare nu există”
Răducioiu prevede o schimbare de antrenor la un club de play-off: „Nu-l văd bine. N-ar trebui să se agațe de circumstanțe”
ANTRENOR
Răducioiu prevede o schimbare de antrenor la un club de play-off: „Nu-l văd bine. N-ar trebui să se agațe de circumstanțe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  15 Decembrie 2023, 23:06

Ca între ei parnaiasii

george.br
george.br  •  15 Decembrie 2023, 20:54

Lasati, fratilor, baiatul in pace!! Cum scoate cate-un pusti putin capul, cum sariti pe el ca e Crouch, altul ca aduce cu Van Basten:))))) Lasati copilul sa-si vada de treaba ca are atatea de invatat si de demonstrat la varsta lui!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează