FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO + FOTO Mihai Stoica și fiica sa, Teodora, au gătit pentru câinii fără stăpân de la Adăpostul Speranța » Replica lui MM pentru „câinii” din Liga 1, după ce Dinamo a ajuns ultima în clasament

Mihai Stoica a gătiti alături de Teodora Stoica pentru câinii fără stăpân de la Adăpostul Speranța
Foto: Ionuț Iordache (GSP) +45   FOTO
Mihai Stoica a gătiti alături de Teodora Stoica pentru câinii fără stăpân de la Adăpostul Speranța Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , , - Publicat sambata, 03 februarie 2024 13:27 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 14:04

Mihai Stoica (58 de ani), managerul celor de la FCSB, și fiica sa, Teodora, au gătit pentru câinii fără stăpân de la Adăpostul Speranța.

Sâmbătă dimineață, la marginea Bucureștiului, MM Stoica și Teodora s-au alăturat seriei „Tocăniță pentru toți Bobiță”, evenimente caritabile organizate de Fundația Adăpostul Speranța cu scopul susținerii adopțiilor responsabile.

Mihai Stoica, ultimele informații despre plecarea lui Andrea Compagno: „Asta e situația”
FCSB
Mihai Stoica, ultimele informații despre plecarea lui Andrea Compagno: „Asta e situația”

VIDEO Mihai Stoica și fiica sa, Teodora, au gătit pentru câinii fără stăpân de la Adăpostul Speranța

Cei doi au făcut turul adăpostului, au ascultat poveștile patrupedelor aflate în grija responsabililor de la Fundația Speranța, apoi s-au pus pe treabă. MM și Teodora au început să le prepare de mâncare câinilor. Au tăiat legume, pe care ulterior le-au pus în ceaunele de pe foc. 

Cel mai mult au interacționat cu Levănțică, un cățel care nu-și poate folosi picioarele din spate și se deplasează cu ajutorul unui cărucior. 

În total, la adăpostul Speranța sunt peste 500 de câini salvați, dar și doi oaspeți surprinzători: un cuplu de pescăruși. Aceștia nu mai pot zbura și sunt în grija adăpostului de mai bine de 7 ani. 

Sunt prea impresionante poveștile de aici. Din când în când trebuie să venim să dăm o mână de ajutor. Noi avem o prietenă aici, pe Levănțica. O cunoaștem de mult, trebuie să mai vedem cum se comportă, am înțeles că a fost mai obraznică în ultima vreme. 

E mare lucru că sunt oameni care fac ceva pentru căței, mai ales pentru cei care au probleme. Ar trebui ca oamenii să se îndrepte mai atent spre genul ăsta de adăposturi și fundații. Prea multă răutate, prea mult hate. Când vezi povești de genul ăsta poate că simți nevoia că trebuie să te schimbi

- Mihai Stoica, manager general FCSB

FOTO. Mihai si Teodora Stoica la adăpostul de câini

+41 FOTO

VIDEO De la adăpostul de câini, MM Stoica a vorbit și despre situația „câinilor” de la Dinamo, ajunși pe ultimul loc în Liga 1

Managerul celor de la FCSB a comentat situația „câinilor roșii”, după ce Dinamo a pierdut meciul cu FCU Craiova și a ajuns pe ultimul loc din Superligă. 

„Jocul le dă speranțe și cred că au șanse foarte mari să se salveze. Chiar dacă nu le convine suporterilor noștri, eu îmi doresc ca Dinamo să se salveze”, a declarat Mihai Stoica. 

Citește și alte știri: 

Mesajul lui Ianis Stoica la despărțirea de FCSB: „Se numește curaj” » Ulterior, l-a șters
MESAJ
Mesajul lui Ianis Stoica la despărțirea de FCSB: „Se numește curaj” » Ulterior, l-a șters
Luis Phelipe, interviu în presa din Brazilia: „A fost dificil pentru mine” + Obiectivul fixat la FCSB
FCSB
Luis Phelipe, interviu în presa din Brazilia: „A fost dificil pentru mine” + Obiectivul fixat la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
creeperno534
creeperno534  •  03 Februarie 2024, 22:38

Fara sa fie filmati nu puteau?

befree
befree  •  03 Februarie 2024, 19:27

MM vrea sa para si el OM, dar stim cu totii ca nu e.

Randoomlegend
Randoomlegend  •  03 Februarie 2024, 16:25
Postat de carol_k pe 03 Februarie 2024, 15:06

MM a luat-o pe calea buna, poate-i aduce si lui Dumnezeu o bucurie, acum o merita, nu glumesc!

stoica in ultimi 20 de ani a vut venituri in medie de cel putin 10 mii de euro pe luna. este multimilionar in euro,doar din salarii. deci a primit foarte mult de la viata.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează