FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, totul despre noul antrenor de la FCSB! Când va fi anunțat și câte nume sunt pe listă

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 22:59

Mihai Stoica, director sportiv la FCSB, anunță că echipa sa își va anunța noul antrenor săptămâna viitoare. În acest moment sunt 3 nume pe lista lui Gigi Becali, prima poziție fiind ocupată de Edward Iordănescu, managerul de la Gaz Metan. 

„Edi Iordănescu e pe lista lui Gigi Becali, asta a spus-o și el. E primul nume pe lista patronului. Mai multe comentarii nu pot face, pentru că doar Edi știe dacă poate pleca de la Gaz Metan. Dar sunt mai multe nume pe listă.

Unii propuși, alții autopropuși. Un antrenor s-a întâlnit cu o cunoștință a lui Gigi și i-a dat numărul să-l sune, ca să știți cum e situația. Cam 3 nume sunt pe lista lui Gigi. FCSB va avea antrenor de luni într-o săptămână. Adică cu o săptămână înainte de reunire”, a zis Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Mihai Teja a fost demis de la FCSB după ce a ratat titlul de campion. Acesta preluase echipa în iarnă de la Nicolae Dică. 

...despre cantonamentul din vară: „Mergem la Brașov. Pe 28 iunie vom juca un amical cu Viitorul. Mai avem două amicale cu două echipă din zonă. Nu are niciun sens să mergem în străinătate. Dacă pe 19 iunie picăm în Malta, spre exemplu, primul meci din Europa League, cu Gzira United, poate mergem acolo cu o săptămână înainte. Dar altfel nu are niciun sens. Nu e vorba că nu avem bani, așa cum s-a spus”. 

...despre plecări: „Pleacă numele vehiculate: Stoian, Matei, Rusescu, Teixeira. Rusescu chiar a semnat rezilierea. El a fost ideea mea şi cred că dacă noi am fi jucat cu el al doilea atacant ar fi fost altceva. Nu înţelegeţi că îi critic pe Dică şi Teja, nici vorbă. Dar realitatea e că Rusescu nu a jucat. El e marcator, dar nu a avut când să joace, nu putem spune că a fost o repatriere nereuşită”, a spus Mihai Stoica.

VEZI ȘI:

MM Stoica mizează pe puștii FCSB-ului: „Tinerii noștri sunt «pure gold»! Toți vor vrea să-i cumpere”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
lupu68
lupu68  •  22 Mai 2019, 10:04

Zau, bre? Si cand da bani cu nemiluita tot gretos e? Sau cum altfel? Mieros? Afectuos? Generos? Caraghios? Valoros? Constiincios? Virtuos? Merituos? La punga gros? Eu zic ca matale ai un comentariu puchinos, libidinos si fara de vreun folos! Parerea mea de tafnos.

florianveress
florianveress  •  22 Mai 2019, 07:20

Se ştie de mult "antrenorul"! Acelaşi greţos "jiji ***"...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  22 Mai 2019, 07:01

Ipoteză: cel mai convenabil pentru Gigi ar fi ca să ia foarte ieftin (și să și ajute un om aflat în neaz - pe unul să-i zicem "Niculae"...). Că va lua "la pachet" și antrenorul (poate și stadionul?) nu putem afla decât după finala Cupei României - Gigi fiind elegant și "legist" până la capăt, respectând competiția și "acomodându-se" cu regulamentele FRF-LPF...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează