FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Criteriul incredibil după care se va căuta noul fundaș central: „Îmi plac jucătorii din țările astea”

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 14:25 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 14:54

Gigi Becali, patronul FCSB, a susținut azi o conferință de presă și a spus că vrea să transfere un fundaș central. 

Finanțatorul echipei roș-albastre a declarat că i-a spus lui Mihai Stoica să-i caute fundași în Grecia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Cipru sau Ucraina, toate fiind țări creștin-ortodoxe.

VIDEO. Gigi Becali anunță de unde vrea să transfere fundași 

 „Noi nu avem fundași centrali, dar o să luăm. Studiem în România, să vedem. I-am zis lui MM să caute, să vedem. I-am zis să găsească un grec, un sârb, un rus, un cipriot, un bulgar. Ăștia îmi plac mie mai mult... Străini, dar nu din orice țară...

 Nu, nu,nu vreau. Că după e discriminare (n.r. întrebat dacă aduce doar ortodocși). I-am zis lui Mihai să caute în Grecia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Cipru sau Ucraina. De aici îmi place mai mult fotbal. Sunt mai ieftini jucători, poți să îi iei (n.r. începe să râdă)”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă.

GALERIE FOTO Gigi Becali, conferință la „Palat” » Anunțuri importante pentru suporterii roș-albaștrilor

+8 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, conferință spectaculoasă la Palat: Sergiu Buș a fost prezentat oficial: „E o soluție pentru echipa națională. Nu văd pe altul mai bun ca el”

Gigi Becali nu l-a iertat pe Duckadam! Replică dură: „A luat 300.000 de euro fără să vină”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
233786397008461
Florea Paun  •  14 Iulie 2020, 18:18
Postat de Malus Dacus pe 14 Iulie 2020, 15:21

Gigi face cum îl taie capul și are tot dreptul. E afacerea lui de familie, hobby-ul lui. De-aia s-a și disociat de steaua, să n-aibă probleme cu suporterii.

Ai dreptate. Dar atunci de ce miauna ca echipa lui e STEAUA? Steaua a fost a Romaniei . FCSB e a lui Becali. Sa fie sanatos si sa recunoasca implicit la UEFA si la LIGA si la FRF . Si sa ceara sa mearga in Liga a 5-a. Asa cum e normal. In 5 ani e campion din nou, iar in ligile alea poate sa fie antrenor si fiica sa.

233786397008461
Florea Paun  •  14 Iulie 2020, 18:14
Postat de mosierul pe 14 Iulie 2020, 15:52

..... după cum a demarat Becali , mai trece un an în care FCSB îs poate lua adio de la titlu...

Ei da. Sukala? Varela? Erau de pe unde zice? Doar Planici care era sub cei 2. Mai gasesti ceva si altii gasesc prin Slovenia, Slovacia, Polonia etc, macar de 1,95 m sa dea naibii cu capul in minge.

233786397008461
Florea Paun  •  14 Iulie 2020, 18:13
Postat de Mihnea Iorga pe 14 Iulie 2020, 15:39

Cu toate ca motivele lui sunt absurde, decizia in sine e logica. E clar ca talentele din Scandinavia sau Europa de Vest nu vor veni in Romania atat timp cat sunt monitorizate atent de echipele puternice care le pun contract pe masa imediat cum incep sa confirme la nivel de seniori, in cel mai bun caz poti sa ii aduci pe cei pe care nu ii vrea nimeni. Tot prin campionatele spre care nu se uita cei care joaca in fazele superioare ale Champions League ce mai poti sa gasesti jucatori decenti neobservati de altii. Despre priceperea lui MM in a recomanda jucatori de pe alte contintente s-a convins si Gigi, asa ca tot Europa ramane solutia :))

Ei da. Sukala? Varela? Erau de pe unde zice? Doar Planici care era sub cei 2. Mai gasesti ceva si altii gasesc prin Slovenia, Slovacia, Polonia etc, macar de 1,95 m sa dea naibii cu capul in minge.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează