FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Stoica: "Tudor n-ar trebui să arbitreze în Liga I! Mă simt deranjat că e cel mai bine cotat"

Alexandru Tudor, Tudor
Alexandru Tudor, Tudor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, îl atacă pe arbitrul Alexandru Tudor.

"Nu cred că mai e important cum arbitrezi. Vă imaginaţi că Alexandru Tudor a luat 7,5 de la observator la Rapid - Unirea Urziceni. Vede o ţară întreagă ce se întîmplă, numai observatorii nu. Tudor n-ar trebui să arbitreze în Liga I, dar el arbitrează şi, mai mult, este şi cel mai bine cotat arbitru român. Mă simt deranjat de acest lucru", a spus Mihai Stoica la sportro.

...despre meciul cu Steaua: "Am pierdut doi jucători la meciurile cu Liverpool, nu am cîştigat ceva. Terenul va fi greu, nu avem nici un avantaj mîine contra Stelei. În mocirlă se anulează tot ce înseamnă fotbal tehnic"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  10 Aprilie 2010, 16:36

Nu inteleg ce cauta J...Igna la conducerea arb. cind eu arbitram si arbitrez si acum la virsta mea,si am mai spus-o despre acest tigan din ferentari??? ca nu are ce sa caute in drbitraj.Dar cine-l protejeaza?? pa-i jara de igna,pe vremea mea era un lingau al lui Limona Geoerge G.Tataru.etc.etc.

 •  06 Martie 2010, 22:03

are dreptate mm eu sunt rapidist dar ce fel arbitreaza tudor nu o face partinitor dar cred ca a uitat sa arbitreze am fost si la branesti cu sportul si un arbitraj jenant la valoarea lui oricum branesti batea si fara sa acorde tudor 3 penalty a facut mari greseli in defavoareaambelor echipe pacat ca era un arbitru bun cel mai bun arbitraji cred ca il practica coltescu indiferent la ce divizie arbitreaza l am vazut si la b si la a si baiatul asta a avut probleme mari cu sinucideri nu ca tudor

 •  06 Martie 2010, 21:54

si da Tudor e un arbitru bun pentru simplul fapt ca nu cred ca poate fi mituit, ceea ce nu pot spune de alti arbitrii .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează