FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Mihai Stoica: "Vasluiul este principala candidată la titlu! Marius Lăcătuş a revitalizat echipa!"

Vaslui
Vaslui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2009 00:00

Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, crede că FC Vaslui reprezintă în acest moment principala candidată la titlu.

"În acest moment, principala favorită la titlu mi se pare Vasluiul. Ei şi-au regăsit cadenţa, au învins Unirea şi Craiova în deplasare, numai o campioană poate face aşa ceva. N-am crezut vreodată să îl văd pe Wesley alergînd aşa mult.

Ei nu sînt angrenaţi în Europa, iar acest lucru contează. Vasluiul arată bine, sînt bani la echipă şi nu văd de ce nu ar termina în primele locuri. Marius Lăcătuş a revitalizat echipa.", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show la Digi Sport.

» ...despre transferul lui Cristi Bud: "Clujul a dat lovitura prin transferul lui Cristi Bud. S-au mişcat foarte repede reuşind să îl aducă din iarnă. Mie îmi place foarte mult de Bud, este un atacant foarte bun"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
bodyzapacit
bodyzapacit  •  02 Noiembrie 2009, 19:40
Postat de mariusm pe 28 Octombrie 2009, 18:42

bai mm daca voi sunteti varza nu inseamna ca vasluiul este Barca

:-h

 •  01 Noiembrie 2009, 14:59

vasluiul nu tr. sa se hazardeze prea tare dupa 4 victori,ca campionatul este lung.oricum jucatorii merg f.bine cu laca pe banca.Hai vaslui ca se poate macar locul 3.vs-arges-3-1

adi.nyc
adi.nyc  •  29 Octombrie 2009, 01:49

As vrea sa vad Steaua si Dinamo pe locurile 7 si 8. ...Si Craiova pe 9... Poate asa scapam de tolomacii Romaniei: Becali, Borcea, Turcu si Mititelu...si ar fi bine sa scapam si Dragomir.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează