FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoichiţă: "Aş putea lucra cu Gigi Becali" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2008 00:00

Mihai Stoichiţă, fostul antrenor al Stelei, spune că ar putea lucra cu Gigi Becali care nu este diferit faţă de alţi patroni din străinătate.

"În cazul valiza e dovedit doar că erau stimulaţi să joace corect. Nu cred că e cazul ca jucătorii să accepte bani să se dea la o parte. Poate se mai întîmplă, dar nu mai e o regulă. Lăcătuş nu poate fi contestat după performanţe.

A fost aproape să ia titlul sezonul trecut după ce a recuperat 13 puncte, a calificat Steaua în Ligă în faţa unei echipe foarte buna, Galatasaray. Aşa e Gigi. Şi eu m-aş fi întors la Steaua dacă eram în locul lui Marius. Aş putea lucra cu Gigi Becali, credeţi că afară sînt altfel patronii?", a spus Mihai Stoichiţă la GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  29 Decembrie 2008, 23:50

A mai antrenat in Bulgaria... Oricum, pacat ca nu avem mai multi ntrenori de talia lui Stoichita - juca un fotbal ultraofensiv! Nu pot uita un 3-5 cu Borussia Dortmund... Sau acel 3-2 cu PSG, sau 2-0 la Sofia cu TSKA! Dca aveti in jur de 15 ani - ciocu' mic!

 •  29 Decembrie 2008, 22:36

Pe unde ai antrenat tu Stoichita?Prin Mexic si la marginea Europei.De acord patronul trebuie sa aiba ceva de spus,dar la final.Pina atunci sa lase antrenorul sa isi faca treaba.

 •  29 Decembrie 2008, 22:06

Oameni buni, are dreptate Stoichita intr-o privinta. Peste tot patronul dicteaza, pt. ca e un business, ca oricare alta firma care functioneaza pe principii de piata. Eu traiesc in Canada si urmaresc campionatul de hockey de aici (vorbim de NHL). Peste tot patronii intervin, toata lumea o recunoaste, acum mai depinde si de antrenor si de personalitatea lui daca accepta unele influente.Nu va imbatati cu apa rece, cum ca 'afara' ar fi altfel. Stilul, mediatizarea si cosmetica faptelor difera doar.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează