FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA U21

Mihai Stoichiță, sfat important pentru fotbaliștii tineri: „Le-am spus să nu se grăbească spre naționala mare, să se bucure de naționala U21”

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 11:52

Mihai Stoichită (64 de ani), a vorbit atât despre naționala de seniori, cât și despre naționala U21.

Șeful Comisiei Tehnice FRF are un sfat important pentru tinerii jucători: „De ce să nu joace Răzvan Marin la U21? E ultimul meci la U21 din viața lui, nu se mai întâlnește cu așa ceva. Eu mereu le zic jucătoriilor tineri să se bucure de naționala de tineret, că nu o să se mai repete niciodată. La aia mare tot poți să joci, ai timp, cât își doresc ei.

De exemplu, la acest European este o mândrie să joci. Dacă vă întreb dacă știți grupa din 98 care s-a calificat la EURO, sunt convins că îi știți pe de rost. Așa o să fie și cu ei, așa o să vorbească lumea și despre lotul care va participa la EURO în Italia”.

Manea, Pușcaș, Hagi, Cicâldău, Nedelcearu, Drăguș, Man, Băluță au făcut pasul spre naționala de seniori în mandatul lui Cosmin Contra.

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nellEmilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. 

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)

21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00) 

24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)

*Ora României

Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde. 

Citește și:

 ROMÂNIA U16 - HAITI U16 0-1 // Mihai Stoichiță, explicație deplasată pentru înfrângerea cu Haiti: „Foamea îi face pe cei de acolo să joace”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează