FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - GAZ METAN 2-0

Mihai Teja, după eșecul de la Ovidiu: „E păcat să se facă așa diferența”

Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, nu e dezamăgit de evoluția jucătorilor săi, deși ardelenii au pierdut la Ovidiu, cu Farul, 0-2.
Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, nu e dezamăgit de evoluția jucătorilor săi, deși ardelenii au pierdut la Ovidiu, cu Farul, 0-2.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2021 20:42 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 20:53

Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, nu e dezamăgit de evoluția jucătorilor săi, deși ardelenii au pierdut la Ovidiu, cu Farul, 0-2.

Toate detaliile despre Farul - Gaz Metan 2-0, AICI

Mihai Teja, concluzii după Farul - Gaz Metan 2-0: „Am jucat bine”

„Vreau să felicit adversarul pentru victorie. N-am făcut un meci rău, am avut ocaziile noastre. Nu știu dacă Viitorul și-a creat vreo ocazie până la acel penalty. Din păcate, n-am mai reușit să revenim. 

Avem mulți jucători noi, mulți accidentați, mulți care încă n-au cartea verde. Din păcate, atât am putut azi. Dar eu vreau să-i felicit pe băieți. 

Doar rezultatul mă nemulțumește, prestația nu. E păcat să se facă diferența numai la un penalty. Decizia arbitrului nu vreau s-o comentez, poate a fost penalty”, a declarat Teja la Telekom Sport.

1.500 de spectatoriau asistat la meciul dintre Farul și Gaz Metan, pe arena din Ovidiu

Farul, victorie în Liga 1 cu Gaz Metan

Golurile au fost înscrise de Jefte Betancor, din penalty, și de Adrian Petre. După o primă repriză anostă, cu un singur șut cadrat, constănțenii au preluat complet inițiativa. Au deschis scorul în minutul 55, când Jefte Betancor, vârful adus de la Voluntari, a transformat o lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost obținut de Larie, după un cot primit de la Mathaus.

Adrian Petre, celălalt atacant transferat în această vară de Hagi, a spart și el gheața. A marcat primul gol din acest sezon, în minutul 81. A fost pe fază la șutul expediat de Pitu și respins în față de Vâlceanu.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Win-win! Moruțan, atacat de Becali, are ofertă și vrea să plece: „E un club mare”

Se face! Budescu, la un pas de revenirea în Liga 1: „Vine să semneze cu noi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
893291127533304
Cristian Gheorghe  •  25 Iulie 2021, 22:10

Farul Constanța domnu' Teja!!!

gazistu
gazistu  •  25 Iulie 2021, 21:50

nu tie rusine??? N-am avut nici un sut pe poarta si tot tu strigi in gura mare? Nu tie rusine , pacaliciule??? incepi sa devii ca Lucestii; cand pierd toata lumea e de vina numai ei nu... pun vina pe orice: vantul, mingea, iarba, arbitrul, caldura, soarta, stelele, planetele, temperatura; orice si oricine e de vina , numai el si echipa lui, NU! Taci Teja ca esti penibil, recunoaste ca nu am jucat nimic, numa ne-am aparat, si am degajat mingile , lunga si pe-a 3a .... nu cauta alibiuri, pacaliciule!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează