FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Teja, criticat din interior: „De aici au apărut rezultatele negative” » Ce i se reproșează antrenorului

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 15:34

Mihai Teja are tot mai puțini susținători la FCSB, iar șansele de a continua la echipă din sezonul viitor par tot mai mici.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, a vorbit despre  Mihai Teja și a avut câteva reproșuri la adresa tacticii acestuia.

„Noi am pierdut campionatul cu echipe mici. Nu am creat un joc prin care să nu avem emoții. De aici au apărut rezultatele negative cu Chiajna, Voluntari sau Călărași. Unele meciuri au fost câștigate pentru că au ieșit la rampă anumiți jucători, precum Dennis Man sau Florinel Coman. Nu cred că schimbarea antrenorului a revigorat echipa, cu tot respectul pentru Teja.

Cred că la meciul cu CFR Cluj (n.r. 0-0), FCSB trebuia să riște. E de neînțeles de ce nu a riscat în ultima jumătate de oră. Eram la mâna noastră dacă am fi câștigat. Dacă pierdeam, aia era, campionatul tot e pierdut. Dar am fi avut o șansă. Acolo nu l-am înțeles deloc pe Teja. Tactica a fost complet greșită. Îl respect, dar trebuie spuse lucrurile acestea.

Am și avut probleme cu accidentările. Au fost foarte mulți accidentați, mai ales în defensivă. E greu să joci cu Filip și Morais fundași centrali. Asta a fost marea problemă, accidentările lui Bălașa și Planic. Ca să nu mai zic de Momcilovic, care are un an de când nu mai joacă. Nu am fost omogeni în defensivă”, a declarat Helmuth Duckadam la Pro X.

Citește și:

Varianta Marius Șumudică la FCSB prinde contur: „Cred că în seara asta se va rezolva totul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
kikostel
kikostel  •  13 Mai 2019, 03:29

Marea eroare a lui Teja a fost ca a acceptat sa vina la FCSB. A demonstrat pe toata durata mandatului ca nu are personalitate, ***... Asa ca isi merita soarta! Ciobanul umflat de mandrie nu poate umili un antrenor daca acesta nu accepta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Mai 2019, 23:32

Dar mm nu mai are nimic de spus? Eu zica sa mergeti din nou la TAS,ceva nu a fost corect!

1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  12 Mai 2019, 18:42

Nu este cazul ca acest personaj -Ducadam- sa aiba pareri .Aportul lui la club se cunoaste, plus ca este repudiat de fostii colegi...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează