FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Mihai Teja i-a pus gând rău lui Dinamo: "Așa am hotărât, orice meci e o finală!" » Care crede că e marele atu al lui Gaz Metan

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 18:55

Mihai Teja, 39 de ani, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, are așteptări mari înaintea duelului de luni cu Dinamo. Ardelenii sunt neînvinși în noul sezon, iar tehnicianul speră că seria pozitivă va continua și la finalul acestei etape. Teja a vorbit într-o conferință de presă despre principalul atu al echipei sale. 

"Orice meci este pentru noi precum o finală, așa am hotărât cu băieții, indiferent că jucăm cu Voluntari, Chiajna, Dinamo sau FCSB.  Dinamo e o echipă puternică, un brand. Văd că s-a format un grup destul de bun acolo, joacă bine, au jucători cu calitate individuală care pot face diferența în orice moment. 

Secretul nostru? Munca. Muncim în fiecare zi, la fiecare antrenament. Încercăm să fim coerenți, să avem omogenitate. Există o discplină tehnico-tactică și una în afara terenului de care încercăm să ținem cont. Jucătorii se antrenează foarte bine și reacționează bine la ceea ce le cer eu. Suntem un grup unit și acesta este un lucru bun", a spus Teja, în cadrul unei conferințe de presă. 

Teja, cel care a preluat Gazul în această vară, nu va sta pe bancă nici la meciul de luni. E suspendat două etape după reacția din primul meci al sezonului, 2-1 cu Concordia Chiajna, când a sprintat 50 de metri pentru a sărbători golul victoriei reușit în prelungiri de Carlos Fortes.

Va fi un meci cu conotații speciale pentru Mihai Teja, care își înfruntă fosta echipă. Antrenorul de 39 de ani a fost demis în 2015 după doar două luni petrecute pe banca lui Dinamo. 

Vezi și:  Nu-l iartă! Florin Bratu vrea să se răzbune pe omul care l-a umilit în urmă cu 7 ani

  • Gaz Metan - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close