FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO/ LUNI / 21:00 / DIGI, TELEKOM, LOOK TV

Nu-l iartă! Florin Bratu vrea să se răzbune pe omul care l-a umilit în urmă cu 7 ani

Articol de - Publicat duminica, 05 august 2018 08:57

Florin Bratu are o ambiție în plus să bată Gaz Metan, echipa unde Cristi Pustai e director tehnic. În urmă cu mulți ani, Profesorul l-a trecut pe ”Bratone” pe linie moartă când acesta juca la Mediaș.

Dinamo speră să continue startul bun de campionat și luni, în deplasarea de la Mediaș. "Câinii" au luat 3 puncte în prima etapă, cu Voluntari, au remizat cu FCSB și o nouă victorie i-ar menține în fruntea clasamentului.

Pentru antrenorul Florin Bratu, partida cu Gaz Metan are o importanță aparte pe lângă punctele puse în joc. Actualul director tehnic al medieșenilor, Cristi Pustai, l-a umilit pe "Bratone" în urmă cu 7 ani, când tehnicianul dinamovist juca la Gaz Metan, iar Profesorul era antrenorul echipei.

"Nu există dialog!"

Gazeta a descoperit un episod vechi de 7 ani, ce-l ambiționează permanent pe Florin Bratu în întâlnirile cu Cristi Pustai. În timpul unei ședințe tehnice, Pustai le-a cerut jucătorilor să-și spună părerea despre evoluțiile echipei, asigurându-i că nu-l deranjează dacă elevii săi își expun ideile. Singurul fotbalist din lotul medieșenilor care s-a ridicat și a analizat jocul echipei a fost Bratu.

Ziua următoare, atacantul s-a trezit că nu face parte nici măcar din lotul de 18! Situația a continuat și în meciurile următoare, iar "Mitraliera" nu a primit nicio explicație. Într-un final, acesta s-a hotărât să îl chestioneze pe Pustai în privința neconvocărilor repetate. Profesorul i-a replicat scurt: "Între mine și jucători nu va exista niciodată dialog, să fie clar! Poate să fie doar monolog". La sfârșitul acelui sezon, Bratu a bifat doar 8 meciuri pentru medieșeni și a marcat un gol. 

45de goluri în 135 de meciuri a marcat Bratu în Liga 1, all-time

12 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri are antrenorul Bratu pe banca lui Dinamo, în toate competițiile

L-a bătut de două ori

Bratu este deja în avantaj când vine vorba de duelurile directe cu Cristi Pustai. Antrenorul lui Dinamo s-a întâlnit în play-out-ul din sezonul trecut de două ori cu Gazul antrenat de Profesor, iar "câinii" au câștigat de fiecare dată. Prima oară la scor, 3-0, iar a doua oară la limită, 3-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
titiduru22
titiduru22  •  05 August 2018, 19:02
Postat de calinescu_ pe 05 August 2018, 09:26

DACA MERGE LA MEDIAS CU POPOVICI SI FARA UN INCHIZATOR PROFESORUL O SA-I DEA DIN NOU O LECTIE ...!!!!! 11 LUI CALINESCU : PENEDO --- HANCA ; M POPESCU ; KATZICAS ; OLTEANU ;---MAHLANGU ; GOMELT (DUDEA; R GRIGORE;) NISTOR ;--- PESICI ; AXENTE ;SALOMAO;-- DACA OLTEANU NU INTRA LA REGULA 21 ATUNCI UN JUNIOR PE STANGA ....!!!! ORICUM VARIANTA POPOVICI E CEA MAI REA PENTRU CA MEDIESENII II CUNOSC TOATE SLABICIUNILE ....!!! HANKA TREBUIE RETRAS PENTRU CA IN FATZA DA RANDAMENT REDUS ....!!!

Deci nu sunt singurul care crede ca Popovici nu e de Dinamo !

ionut.07
ionut.07  •  05 August 2018, 16:48
Postat de 1745flo pe 05 August 2018, 16:09

Campion cu Rapid in 2003, Cupa Romaniei 2002, Cupa Bulgariei cu Litex in 2011, Supercupa Romaniei 2002, 2003, 2005 si a Bulgariei in 2010! 7 sunt trofeele lui Bratu, ca pe viitor sa te abtii in a mai spune aberatii!

Individu' ala e un cap de pluta! Ei, de la Adrian Ilie in prezent - si vorbim aici de mijlocul aniilor '90 -, nu au mai avut un atacant precum Bratu. Daca venirea unui atacant precum Rusescu a declansat mare bucurie in randu' lor, iti dai seama. Da, stiu ca Rusescu a marcat impotriva lui Dinamo, dar 90% dintre goluri au fost din penalty. Bratu a fost unu' dintre ultimii atacanti de calitate pe care i-a produs fotbalul romanesc.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  05 August 2018, 16:28

1745flo, cine a fost bratu asta ba? o sa vedeti! un jucator ridicat de mafie.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează