LIGA 1  ·  SEPSI - FCSB

Mihai Teja l-a anunțat pe Gigi Becali: „Vreau să rămân la FCSB și din vară”

Vineri, 10 Mai

Mihai Teja, antrenorul lui FCSB, a anunțat într-o conferință de presă că vrea să continue la cârma echipei și din vară, deși e foarte aproape să rateze titlul de campion al României și automat să rateze obiectivul impus de Gigi Becali în urmă cu 5 luni.

„După aceste două meciuri mă voi pune la masă cu patronul. Mă gândesc la viitorul nostru, la viitorul clubului, nu neapărat să mă despart. Eu n-am o clauză în contract. Îmi fac treaba cât pot. Legat de demisie, întrebați-l pe domnul Becali. După ce se termină aceste două meciuri, vom analiza. Eu vorbesc cu domnul Becali la 2-3 zile, am o relație foarte bună.

Îmi doresc să continui la FCSB, să-mi duc munca mai departe. Nu-ți poți da seama de munca unui antrenor după 4-5 luni. Nu-mi simt postul amenințat de Șumudică. Am venit aici să-mi fac treaba și prin rezultate se va vedea munca mea. Domnul Becali va analiza și va trage anumite concluzii”, a declarat Mihai Teja.

Mihai Teja susține că Gigi Becali nu s-a băgat în alcătuirea echipei de când el e la cârmă:

„În mare, s-a respectat promisiunea patronului când am semnat și mi-a spus că 6 luni nu se bagă peste mine. E normal să discut cu dânsul. Au fost meciuri când a fost mulțumit, au fost meciuri când n-a fost mulțumit. N-au fost momente când mi-a impus lucruri. Totul a fost dialog. Dacă domnul Becali nu are încredere în mine probabil mă va chema și îmi va spune. Credeți că domnul Becali mă ține doar de dragul de a mă ține? Cu siguranță îmi va spune în față când va vrea să ne despărțim”.

URMEAZĂ MECIUL CU SEPSI

Mihai Teja a vorbit și despre următorul meci de la Sepsi, de sâmbătă, ora 21:00, dar și despre partida dintre CFR Cluj și Craiova în care ardelenii pot câștiga matematic titlul:

„Noi trebuie să ne facem datoria la meciul cu Sepsi. Din păcate nu suntem la mâna noastră, e foarte greu. Așteptăm acum. Craiova e o echipă bună, puternică, eu cred în continuare în șansa noastră la titlu. Dacă Viitorul bate în meciul cu Astra și o bate și pe Craiova, atunci egalul Craiovei cu CFR nu o mai ajută pentru locul 3. Deci Craiova trebuie să câștige, ca să fie sigură. Craiova poate încurca CFR, e o echipă bună, cu jucători de valoare”.

„Lui FCSB i-au lipsit rezultatele care să facă diferența în lupta cu CFR Cluj. Sunt multe lucruri de reproșat, dar nu vi le spun dumneavoastră. Sunt lucruri tehnico-tactice, probabil că am greșit și eu. Când nu-ți îndeplinești obiectivul înseamnă că sunt lucruri de reproșat” Mihai Teja

Citește și:

Comentarii (7)

poison_1  •  10 Mai 2019, 12:42
Postat de Bjorn Larsson pe 10 Mai 2019, 12:01

Sa plece Teja, nu e antrenor sa mearga la divizia B sau C sa antreneze citiva ani acolo ca sa invete, si pe urma poate sa se intoarca la Steaua,a cum avem nevoie de un antrenor bun ca Dan Petrescu, Olaroiu, sau Zenga de exemplu.

Ce să caute Teja la STEAUA, mă leșinatule? Steaua București e condusă de Marius Lăcătuș. Niciun FîCîSîBî-ist nu va mai avea vreodată vreo funcție acolo. FC FCSB are interzis și pe stadionul Ghencea. La Clinceni cu Teja și Gigi!

poison_1  •  10 Mai 2019, 12:39

Forza Teja! Nu-i lasa! :))

sange_alb.rosu  •  10 Mai 2019, 12:23
Postat de Bjorn Larsson pe 10 Mai 2019, 12:01

Sa plece Teja, nu e antrenor sa mearga la divizia B sau C sa antreneze citiva ani acolo ca sa invete, si pe urma poate sa se intoarca la Steaua,a cum avem nevoie de un antrenor bun ca Dan Petrescu, Olaroiu, sau Zenga de exemplu.

Nu pot să cred că încă mai sunt oameni atât de proști încât să nu vadă că Becali e antrenorul.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Eastbourne

Digi 2, Digi 4
13:00 Tenis, Calificări

Wimbledon

Eurosport
20:30 Volei, CEV Cup

Slovenia - România

Digi 3
Program TV complet

U21