FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ / Mihai Teja, despre ordinele primite prin SMS de la Becali: „Nu e normal ca MM să stea cu telefonul pe bancă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 18:14

Mihai Teja a fost anunțat de Gigi Becali că meciul cu CFR Cluj va fi ultimul pentru el pe banca lui FCSB. În cele 6 luni petrecute la formația roș-albastră s-a vorbit de multe ori că Gigi Becali îi ordonă schimbările prin SMS chiar în timpul meciurilor, lucru cu care Teja nu e de acord.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la 20:00. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport și liveTEXT și video pe GSP.RO.

Chiar Mihai Stoica a fost surprins de camerele TV cu telefonul pe bancă în timpul meciului câștigat cu Sepsi, scor 5-1. (Detalii AICI!)

„Nu cred că e normal să se stea cu telefonul pe bancă, dar nici nu e o problemă. N-am avut nicio discuţie cu el despre acest lucru. Eu oricum nu văd în timpul meciului, sunt prins la joc”, a spus Mihai Teja.

Teja a vorbit și despre relația cu MM Stoica: „Am o relaţie foarte bună cu Mihai Stoica. M-a ajutat în multe lucruri, are o experienţă mare în conducerea unui club”.

Vezi și:

FCSB - CFR Cluj// VIDEO Mihai Teja, ultima conferință ca antrenor la FCSB: „Strategia e ca Becali să transfere jucătorii! E greu să aduci ce vrei tu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
florianveress
florianveress  •  19 Mai 2019, 08:04

fc fcsb, o echipă de ***, pentru care va urma inevitabil DESFIINȚAREA! Doamne ajută!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

keepcalm
keepcalm  •  18 Mai 2019, 23:58
Postat de lapusneanul pe 18 Mai 2019, 20:27

alta minciuna gesepista....iordanescu a conditionat venirea la fcfcsb daca vine si ilie dumitrescu.....ilie dumitrescu : "nu am vorbit cu edi daca mergem la fcsb"...

Gsp nu minte, da informatii eronate, neverificate si face senzational cand prodanca isi face poze goala

2192524614201500
Lacramioara Si Nelu Gavrilut  •  18 Mai 2019, 22:54

Eu cred ca scoala de antrenori este la FCSB. Profesor GEORGE BECALI :elevi, GALCA, DICA , TEJA ,,,

Vezi toate comentariile (26)
Comentează