FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Mihai Voduț, SUSPENDARE NEMAIVĂZUTĂ după ce a pariat pe meciurile propriei echipe » Fostul jucător al Viitorului și-a aflat pedeapsa azi

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 16:17

Mihai Voduț, 25 de ani, fotbalist prins la pariuri în perioada în care evolua pentru Viitorul, și-a aflat astăzi suspendarea dictată de Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de fotbal.  

Sancțiunea primită de Voduț e una nemaivăzută în fotbalul românesc: în prezent la Chindia Târgoviște, acesta va sta departe de fotbal 2 ani și va trebui să plătească o amendă de 300.000 de lei. 

„În baza art. 60, alin. din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează pârâtul Mihai Voduţ cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300.000 de lei. 

Executorie în ce priveşte penalitatea sportivă şi executarea sancţiunii interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117, alin. 2 din Regulamentul Disciplinar”. 

Își punea iubita să-i parieze

Pentru a păcăli regulamentele, fotbaliștii având interdicție la pariere, Voduț îi oferea fostei iubite această misiune. Despărțirea cu cântec de partenera sa l-a costat. Aceasta a trimis către Cancan conversații în care fotbalistul îi cerea iubitei să meargă la agențiile stradale pentru a-i plasa bilete la pariuri inclusiv pe meciurile propriei echipe. 

Pe unul din tichete iese în evidență meciul Viitorul-Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părții secunde. În acea perioadă, Voduț evolua chiar pentru echipa lui Hagi.  

Mihai Voduț, SUSPENDARE NEMAIVĂZUTĂ după ce a pariat pe meciurile propriei echipe » Fostul jucător al Viitorului și-a aflat pedeapsa azi

După ce a fost dat afară de la Viitorul, Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgoviște. 

Mihai Voduț are un istoric extrem de tumultuos. Episodul cu pariurile nu este singura scăpare a atacantului de 25 de ani. În primele zile din 2019, Voduț a ținut prima pagină a ziarelor de scandal după ce și-a agresat iubita. DetaliiAICI.

Vezi și: 

VIITORUL // Lovitură sub centură pentru Gică Hagi » Fostul elev Bas Kuipers, interviu NECRUȚĂTOR: „Hagi n-a vorbit niciodată cu mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
sasesase
sasesase  •  02 Decembrie 2019, 22:09
Postat de magic4ever pe 02 Decembrie 2019, 17:06

Cati fotbalisti nu au conturi false pe numele prietenilor sau ale iubitelor...cred ca cel putin un sfert din fotbalistii din prima liga pariaza...in liga 2-3 se pariaza la greu...Vodut probabil s-a certat cu iubita si la dat in gat la presa...urat:)

Sute și inclusiv patronii și conducatorii de cluburi pariază la greu.

catalynn
catalynn  •  02 Decembrie 2019, 21:08
Postat de vladutz13 pe 02 Decembrie 2019, 19:22

Mi se pare normal sa fie suspendat!!! Omul nu doar ca paria dar o facea si pe propria echipa. Nu stiu daca era chiar cazul de 2 ani dar oricum trebuia pedeapsa exemplara.

Categoric ca merita o pedeapsa, insa sa ne gandim ca in cazul FC fcbs - Astra, un caz gravisim!!!, s-au dat niste sanctiuni hilare! Domnul Vodut ar face bine sa dea FRF in judecata pt discriminare. Sa ne gandim ca sunt anumite circumstante cel putin aiurea aici, nu a jucat el ci prietena, si din cate inteleg tot ea l-a si dat in gat dupa ce s-au despartit cu chiuituri .... Ce ne facem cu Sumudica de exemplu?! Ca omul a declarat ca a pariat. Iti mai aduc aminte de Radoi prin 2006 cand flutura acel bilet la pariuri ca sa demonstreze ca Rapid facuse un blat?! Repet, o amenda acceptablila si niste etape de suspendare era OK, insa ce au facut FRF acum, in timp ce pe altii i-a protejat este discriminare pe fata!

xady
xady  •  02 Decembrie 2019, 20:02
Postat de Gelu Cristean pe 02 Decembrie 2019, 19:01

ce misto, pe jucatori ii lasa someri, dar toate echipele alea de pe aici si din toata lumea sponsorizate de case de pariuri au voie la relatii cu casele de pariuri, da? :D

Casele de pariuri nu pariaza. Iti ofera cote sa pariezi. Nu ii intereseaza cine castiga sau cine pierde, cotele sunt facute in asa fel incat casele de pariuri fac un mic profit indiferent de rezultat. Casele de pariuri nu au nici un interes sa influenteze meciuri, dar vor cat mai multi clienti, si ce clienti mai buni decat cei ce urmarrsc meciuri?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează