FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mihăilă, avertizat de Rodion Cămătaru după transferul la Parma: „Să nu fie al 20-lea turist român pe acolo”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 17:09 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 17:30

Rodion Cămătaru (62 de ani), fostul mare atacant al Craiovei Maxima, a comentat transferul extremei Valentin Mihăilă (20 de ani) la Parma.

Fosta Gheată de Aur l-a avertizat pe Mihăilă după mutarea în Serie A și speră ca aceasta să se impună acolo și să joace, nu să fie rezervă sau să revină în Liga 1, cum au făcut-o doi dintre foștii săi colegi, Andrei Ivan și Vladimir Screciu.

„Am urmărit și eu cu mare interes tot ce s-a scris despre transferul lui Mihăilă la Parma. Sper că Mihăilă s-a gândit foarte bine când a ales să facă acest pas. Sper că s-a sfătuit și cu alți oameni de fotbal, nu doar cu impresarii, cei care au tot interesul să se facă afacerea ca să pună mâna pe bani.

Supercontract pentru Valentin Mihăilă la Parma » Noul jucător al italienilor e prezent la meciul cu Verona

E OK că a ajuns la Parma. dar eu nu îmi doresc ca Mihăilă să devină prin Italia al 20-lea turist român de pe acolo. Câți jucători români au plecat de la noi în Italia și ce au făcut? Au frecat banca de rezerve, unii au schimbat echipele ca pe șosete, iar alții s-au întors cu coada între picioare în campionatul nostru. Mi-ar părea rău să se întâmple așa și cu Mihăilă, deoarece el este un jucător cu multe calități.

 Sunt alți jucători români care au plecat în ultimii ani în Italia și s-au întors cu coada între picioare la noi în campionat. Nu e ușor deloc campionatul Italiei și de asta spun că e bine să te gândești de 30 de ori până iei decizia finală. Eu sper că Mihăilă se va impune la Parma și nu va păți ce au pățit Ivan, Vătăjelu și Screciu. Și ei s-au transferat prin alte campionate din Europa, dar uitați că acum joacă tot la Craiova, după ce nu au reușit pe afară”, a declarat Rodion Cămătaru pentru Prosport.

198 de goluria înscris Cămătaru în 378 de partide în Divizia A, în tricoul Craiovei și al lui Dinamo

7 goluria înscris Cami în 47 de meciuri disputate în cupele europene: 6 pentru Știința, unul pentru Dinamo

VIDEO  Cristiano Bergodi: „Accidentarea gravă a lui Koljic ne-a omorât! Am pierdut cel mai bun atacant din România”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Spectacol în ultima zi de mercato din Liga 1! Lovituri date de Craiova, CFR Cluj, Astra și Dinamo + FCSB a spus pas!

EXCLUSIV. Ultimele informații despre VAR în Liga 1: „El și-a asumat urgentarea implementării în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
denieru
denieru  •  06 Octombrie 2020, 19:24
Postat de George Burcasimi pe 06 Octombrie 2020, 18:31

Tare mi-e teama ca fostul jucator Camataru are dreptate .Trebuia sa mai joace Mihaila ,macar un an ,doi la Craiova ,sa puna putina musculatura pe el si putea sa devina un mare jucator !Dar in Italia ,nimeni nu va avea rabdare cu el ! Pacat ça a ascultat sfatul samsarilor si s-a transferat atat de devreme !

Si clubul avea tot interesul sa il lase sa plece, la cati bani au incasat. Mihaila are tehnica in regim de viteza si plasament decent la fazele de atac. Dintre toti jucatorii talentati (Man, Coman, etc.) pe Mihaila il vad cel mai « adaptabil » la exigentele fotbalului de afara.

511110169080791
George Burcasimi  •  06 Octombrie 2020, 18:31

Tare mi-e teama ca fostul jucator Camataru are dreptate .Trebuia sa mai joace Mihaila ,macar un an ,doi la Craiova ,sa puna putina musculatura pe el si putea sa devina un mare jucator !Dar in Italia ,nimeni nu va avea rabdare cu el ! Pacat ça a ascultat sfatul samsarilor si s-a transferat atat de devreme !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close