FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

EXCLUSIV. Ultimele informații despre VAR în Liga 1: „El și-a asumat urgentarea implementării în România”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 11:57 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 12:13

Liga 1 e încă departe de a implementa arbitrajul video, deși au trecut mai bine de 3 ani de când IFAB a dat undă verde acestui sistem, iar România are, în această zonă a Europei, cele mai mari drepturi TV. În lipsa VAR, meciurile continuă să fie distruse de arbitri, ultimul pe listă fiind derby-ul FCSB - Dinamo, cu 4 erori grave.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan a comentat pentru GSP.RO situația din acest moment și a dat detalii de culise despre posibilitatea implementării VAR în fotbalul românesc.

"Am discutat cu domnul Orlando Nicoară, reprezentantul societății care deține drepturile pentru Liga 1. El și-a asumat obligația de a implementa sistemul VAR în Liga 1. Am înțeles că este în proces de achiziționare a echipamentului. Chiar ieri domnul Nicoară și-a reînnoit angajamentul de a susține aducerea tehnologiei VAR și a promis că face tot ce ține de el pentru a urgenta implementarea sistemului", a dezvăluit Justin Ștefan.

Acesta a continuat: "Urmează faza de pregătire a arbitrilor și sperăm să avem sistemul funcțional cât mai repede. Chiar dacă nu gestionăm noi activitatea de arbitraj, această sarcină revenind FRF, trebuie să vedem unde sunt problemele și să le rezolvam de îndată. Nu putem avea discuții la fiecare etapă!".

"Din păcate am asistat la multe greșeli de arbitraj în acest început de sezon. Nu cred că vorbim de rea-credință, probabil că și perioada de pauză generată de pandemie și-a pus amprenta asupra pregătirii arbitrilor. Sistemul VAR este absolut necesar. Totodată Federația trebuie sa vadă ce se întâmplă cu arbitrii și să corecteze ce se poate corecta"
Justin Ștefan, secretar general LPF

Dialog antologic în studio între Florin Călinescu și Ion Crăciunescu! Previziunea se adeverește după 18 ani: „Hai, las-o dracului!”

CITEȘTE ȘI:

ANALIZĂ GSP. De ce FRF și LPF sunt complici la JAFUL arbitrilor din Liga 1: 3 ani de când am primit undă verde pentru VAR, meciurile continuă să fie distruse de arbitri!

Dinamo chiar e DISTRUSĂ de arbitri! Din protejații puterii, „câinii” au ajuns cei mai dezavantajați din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  06 Octombrie 2020, 22:00

Intr-o dupa-masa va aduc eu toate echipamentele cu comision minim , *** ! Astia lalaie de 3 ani ! E simplu.... nu mai poate actiona mafia institutionalizata in fotbal care au adus totul atat de jos ! Vrem VAR !!! GSPsa faca un articol zilnic pentru asta ! Tolontan ...organizeaza-i Tu ! fa recrutarile de arbitri, ia arbitri vechi si jucatorii retrasi si fa echipele ! Zilnic un reportaj cu stau astia cate 8 ore prin FRF si LPF sa taie frunze la caini ! Vrem VAR - televiziunile pot face asta din studiourile lor daca e cazul !!!.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares2024
ares2024  •  06 Octombrie 2020, 19:06

Poate la "pastele ***",dl.gg ,cfr si mai nou csu nici nu vor sa auda,cum mai castiga ei "campeonatele patriei"?Tara de ...hoti ......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

endeavour
endeavour  •  06 Octombrie 2020, 18:31
Postat de endeavour pe 06 Octombrie 2020, 18:30

Il implementeaza pe dracu'!

Sa devina radu petrescu inutil? Se poate asa ceva?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează