FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mijlocaşul dorit de Dinamo, Derek Boateng, s-a înţeles cu FC Koln

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2008 00:00

Mijlocaşul lui Beitar Ierusalim, Derek Boateng, dorit în această iarnă şi de Dinamo, a ajuns la un acord pentru un transfer la formaţia germană FC Koln, informează Mercato365.com

"Afacerea e încheiată. Mă voi alătura lotului lui Koln la începutul lunii ianuarie. Cu toţii ştim că FC Koln este una dintre cele mai importante echipe din Germania, iar transferul în Bundesliga înseamnă un pas important pentru mine", a spus ghanezul Boateng, citat de presa din ţara sa natală.

Mijlocaşul african în vârstă de 25 de ani a fost dorit în această iarnă şi de liderul Ligii I, Dinamo Bucureşti, dar şi de grupările Getafe şi Standard Liege. Conform presei din Ghana, FC Koln a plătit pentru serviciile fotbalistului aproximativ 500.000 de euro.

Boateng este legitimat la Beitar Ierusalim din anul 2006, iar în ianuarie intra în ultimele şase luni de contract şi ar fi putut semna cu orice echipă dorea. În carieră, acesta a mai evoluat pentru Panathinaikos, OFI Creta şi AIK Stockholm. 

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  26 Decembrie 2008, 18:05

Porcica uite ca a mai plecat unul bun, dar pana va cacaiti voi actionari de doi lei va sufla alte echipe jucatorii adevaratii de fotbal.Mai Porcea da drumul la Blay, Bostina,Izvoranu,L Goian, Miranda , Diabite, Diakite si adu doi jucatori adevarati si promoveaza de la tineret ca esti mai castigat sau........... SA VINA TIRIAC IN LOCUL VOSTRU. MIAU MIAU MIAU

 •  26 Decembrie 2008, 15:27

Suma de transfer este intr-adevar mica...dar de salariu nu s-a aflat nimic?ca sa inteleaga lumea de ce nu l-a luat Dinamo...sigur are vreo 5-600 mii pe an.Sper ca Dinamo sa cumpere jucatori romani: gen Alexa ,Bourceanu pentru ca de straini m-am ca saturat...numai fitosi,tot timpul nemultumiti.Fortza Dinamo!!!

 •  26 Decembrie 2008, 14:13

Si va mai mirati (oare?) ca nu mai vine lumea la stadionul Dinamo. Pai cum sa vina cand se vede de la o posta ca la Dinamo nu se vrea performanta ,ci doar capatuirea actionarilor! Trebuie sa fii ori masochist ,ori nebun sa pierzi timp si sa-ti consumi nervii pentru astia!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează