Comentarii (6)

 •  26 Decembrie 2008, 18:05

Porcica uite ca a mai plecat unul bun, dar pana va cacaiti voi actionari de doi lei va sufla alte echipe jucatorii adevaratii de fotbal.Mai Porcea da drumul la Blay, Bostina,Izvoranu,L Goian, Miranda , Diabite, Diakite si adu doi jucatori adevarati si promoveaza de la tineret ca esti mai castigat sau........... SA VINA TIRIAC IN LOCUL VOSTRU. MIAU MIAU MIAU

 •  26 Decembrie 2008, 15:27

Suma de transfer este intr-adevar mica...dar de salariu nu s-a aflat nimic?ca sa inteleaga lumea de ce nu l-a luat Dinamo...sigur are vreo 5-600 mii pe an.Sper ca Dinamo sa cumpere jucatori romani: gen Alexa ,Bourceanu pentru ca de straini m-am ca saturat...numai fitosi,tot timpul nemultumiti.Fortza Dinamo!!!

 •  26 Decembrie 2008, 14:13

Si va mai mirati (oare?) ca nu mai vine lumea la stadionul Dinamo. Pai cum sa vina cand se vede de la o posta ca la Dinamo nu se vrea performanta ,ci doar capatuirea actionarilor! Trebuie sa fii ori masochist ,ori nebun sa pierzi timp si sa-ti consumi nervii pentru astia!

 •  26 Decembrie 2008, 13:54

Dinamo va ramane o echipa de duzina atata timp cat nu vor veni alti actionari mai potenti financiar,mai cinstiti si mai pusi pe performanta. Badea,Borcea,Turcu si restul n-au facut altceva decat sa se umfle de bani de pe urma lui Dinamo,vanzand toate valorile si aducand numai jucatori de duzina pe care au dat mai nimic sau au venit liberi de contract (prostindu-ne ca au achitat sume de cateva ori mai mari decat cele date) fara a dori cu adevarat ca Dinamo sa devina o echipa competitiva.

 •  26 Decembrie 2008, 13:48

bet-mania.net analize meciuri, pronosticuri, predictii, biletul zilei, rezultate, livescore si multe altele!

 •  26 Decembrie 2008, 13:42

Dinamo-club cu actionari smenari,care stiu sa vanda tot din club spre a se umfla de bani si pe care nu-i intereseaza catusi de putin sa aduca juctori de valoare si deci viitorul clubului. Au terfelit numele -Dinamo

Comentează