FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Milanov refuză Steaua! » Negocierile pentru transferul bulgarului au dus la tensiuni între Becali şi Anamaria

Milanov preferă să rămînă la Vaslui.
Milanov preferă să rămînă la Vaslui.

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 21:33

Deranjat de faptul că impresara s-a lăudat că ea se ocupă de venirea lui Milanov, Gigi Becali a luat foc: "Să mai tacă, vorbeşte cam mult". Mihai Stoica îi ceartă pe fanii care sînt nemulţumiţi de campania de achiziţii.

Nici ieri nu s-a rezolvat transferul lui Milanov, deşi Gigi Becali i-a mărit oferta jucătorului şi i-a propus şi o clauză specială pe care nu o are nici un alt fotbalist de la Steaua: "Va putea să plece gratis dacă va veni o ofertă pentru el pe perioada cît va sta în Ghencea. Şi la semnătură, îi dau cu 50.000 de euro mai mult decît îi promisesem pentru că Porumboiu a acceptat jumătate din suta de mii de euro pe care o voia pe el".

Milanov, ca Maxim: a refuzat
Negocierile pentru Milanov au creat însă tensiune la Steaua. Gazeta Sporturilor a dezvăluit ieri că fotbalistul a fost propus de Victor Becali, dar că afacerea e intermediată de Anamaria Prodan, cu care are contract de impresariat.

"Ea nu trebuie să se laude cu asta, nu ea îl aduce la Steaua, eu rezolv transferul lui Milanov, am vorbit cu Porumboiu. Doamna Anamaria l-a chemat să vină pe Milanov, că ea face transferul sau că fără ea ar fi căzut transferul. Nu vreau să se supere Victor, trebuie să înţeleagă şi Anamaria că unele chestii nu se spun. Eu o respect pentru că e soţia lui Reghe, pe care îl iubesc, dar să nu mai vorbească atît de mult!", a spus Becali.

Aseară, Milanov i-a dat răspunsul Stelei, care a fost unul negativ! Bulgarul preferă să rămînă la Vaslui pînă la vară, cînd va deveni liber de contract, timp în care va cîştiga 20.000 de euro lunar şi a refuzat oferta roş-albaştrilor.

MM: "Ce tot vreţi cu mercato?"
Aseară, după ce transferul lui Milanov a picat, Mihai Stoica le-a răspuns pe facebook unor fani ai Stelei care îl chestionau de ce nu se realizează achiziţii importante: "Sîntem pe primul loc, la 10 puncte de locul 2. N-am pierdut nici un jucător important. A venit Iancu, e aproape să se întoarcă Tatu. Năstăsie şi Lupu s-au întors şi ei. Bratu e sută la sută refăcut. Ce tot vreţi cu mercato? Vreţi 40 jucători în lot? Eu nu vreau, OK?".

Anamaria: "Domnul Becali îmi va mulţumi"
Soţia lui Reghecampf a reacţionat ieri după ce a aflat ce a declarat Becali. "E adevărat că domnul Becali a vorbit cu Porumboiu, acest fapt nu intra în atribuţiile impresarului, dar eu am discutat la telefon cu Milanov şi cînd am fost în vacanţă în Brazilia, pentru a-l aduce în Ghencea. Îmi doresc ca transferul lui Milanov să se perfecteze şi sînt sigură că la finalul campionatului, Gigi Becali mă va lua în braţe şi îmi va mulţumi dacă Milanov va veni la Steaua", a declarat Anamaria Reghecampf înainte de a afla că Milanov refuză să vină, iar ulterior a spus: "Oferta Stelei a fost una senzaţională, dar îi respect decizia lui Milanov. Îmi pare nespus de rău că n-a acceptat".

"Îl salvam pe Chipciu"
Gigi Becali a dezvăluit de ce a insistat pentru aducerea lui Milanov. "Îmi pare foarte rău de Chipciu, e un băiat de calitate, valoros, îl sacrificăm dacă îl folosim fundaş dreapta. El, sărăcuţul, joacă din bun-simţ, dar nu e locul lui acolo şi nu îi convine nici lui, e atacant, vrea să marcheze goluri, nu să stea să se apere", a declarat Becali.

4 jucători au refuzat Steaua în această pauză de iarnă: Teixeira, Rui Duarte, Maxim şi Milanov

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
pteropus
pteropus  •  05 Ianuarie 2013, 09:57

Ce baiat destept....faptul ca a refuzat steaua este o hotarare geniala prin care a demonstrat ca are coloana vertebrala si personalitate si nu este o molusca taratoare ca altii ce se prostitueaza din dorinta de a ajuge o "oaie capie"sub comanda unui cioban bezmetec...

kobra123
kobra123  •  05 Ianuarie 2013, 09:51

vezi mihai stoica ca o iei pe aratura.nu puteti 3 transferuri nu va mai laudati. pune-l ca si pina acum pe gigi pe directie ca El are bani dar dumneata uns cu toate alifiile dirijaza-l cum trebuie. legat de ana vad ca iubeste steaua vrea sa ajute si cred ca are forta. nu-i punet-i pumnul in gura ca dati in steaua si dati in reghe care este acolo cum zicea o data mihai motorasul de cautare pe G. MIHAI NU FII INVIDIOS ACCEPTA COLABORAREA [ADICA FOLOSESTET-I INTELIGENTA] sa fie bine pentru steaua.sunt suporter de 60 ani al stelei.

penes.curcanul
penes.curcanul  •  05 Ianuarie 2013, 08:55

Incet , incet atmosfera se impute la stana. Ciobanu imi e profund antipatic, dar tarfoimpresara e nesimtirea , aroganta si prostia in forma pura. Aceasta vaca imflameaza spiritele aiurea, panandu-i bete in roate in primul rand lui barbatu-sau. Ea nici macar nu este impresar in momentul de fata. Ce face Reghe ziua, darama Prostanca noaptea. Sincer, mici sanse la titlu, inconditiile astea ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează