Comentarii (5)
 •  30 Aprilie 2008, 16:48

Poi asa e bine, asta da atitudine de jucator profesionist. Daca un fundas declara inainte de meci ca poate juca relaxat atunci e bine ca nu se transmite la TV meciul ca ar rade o tara intreaga. Cat despre spectatori chiar sunt curios cati vor fi ca de, sa vada fanii cum se relaxeaza jucatorii profesionisti. Dar biletul cat e.... cat e biletul.... aaa dincolo era mai ieftin. ho! ho! ho! Haide Poli!!!

 •  30 Aprilie 2008, 15:59

Milhazes este fundas stanga nu mijlocas.

 •  30 Aprilie 2008, 15:51

Vai de capul tau jucator profesionist!!! Pai pt banii pe care ii castigi tu altii si-ar da o mana ce sa mai povestim ca ar fugi de ar manca pamantul 10 ore. Dar tu vrei sa joci doar relaxat. Cam asa se intelege profesionalismul la noi in Romania!!! In Italia, Germania, Spania nimeni nu isi permite sa vorbeasca asa sau sa se comporte asa!!! Cum dar spectatorii pt ce sa mai vina la meci sa te vada pe tine cum fugi relaxat ?? Daca nu vin spectatorii la meci cine iti plateste tie salariu ???

 •  30 Aprilie 2008, 15:43

"În ultimele două meciuri putem juca relaxat" Hal de titlu..nici sa scrieti nu stiti bahh

 •  30 Aprilie 2008, 15:20

JUCATI CORECT BLATISTILOR CA STIE LUMEA CA FACETI BLAT...SE VEDE LA COTELE DE LA PARIURI...DUPA IAR APARE IANCU SI E MAI CURAT CA LACRIMA...RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Comentează