FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!

Milos Milojevic // foto: Imago Images
Milos Milojevic // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 31 mai 2023 11:09 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 11:34

Milos Milojevic (40 de ani), ex-Steaua Roșie Belgrad, a fost propus ca antrenor la CFR Cluj, în contextul în care despărțirea de Dan Petrescu (55) pare iminentă.

CFR Cluj a ratat marele obiectiv al sezonului, câștigarea titlului, și nu este sigură nici măcar de prezența în preliminariile Conference League sezonul viitor.

Relația dintre antrenorul Dan Petrescu și conducerea clubului s-a deteriorat serios, iar șansele ca „Bursucul” să se afle pe banca echipei și sezonul viitor par infime.

Anunțul momentului la Craiova » Alex Mitriță a bătut palma cu Mihai Rotaru și se întoarce în Bănie!
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Anunțul momentului la Craiova » Alex Mitriță a bătut palma cu Mihai Rotaru și se întoarce în Bănie!

Milos Milojevic, campion cu Steaua Roșie, a fost propus la CFR Cluj

Favorit să-l înlocuiască pe Dan Petrescu este Cristiano Bergodi, antrenorul italian care le-a adus 3 trofee celor de la Sepsi OSK în cele două sezoane petrecute la Sf. Gheorghe, dar pe lista ardelenilor a mai intrat un nume. Unul extrem de interesant, de altfel.

Este vorba despre Milos Milojevic, sârbul care a antrenat-o pe Steaua Roșie Belgrad în ultimul sezon. Milojevic este liber de contract în prezent. A cucerit titlul în Serbia în acest sezon, calificând-o astfel pe Steaua Roșie în grupele Champions League, dar s-a despărțit de club zilele trecute, fiind înlocuit cu Barak Bakhar.

Milojevic are un CV extrem de interesant. A fost „principal” la Vikingur și Breidablik (Islanda), Mjällby AIF, Hammarby IF și Malmo (Suedia), iar sezonul trecut la Steaua Roșie Belgrad, alături de care a cucerit titlul.

A învățat meserie de la Dejan Stankovic

La formația din Capitală, Milojevic a activat și ca „secund” al lui Dejan Stankovic la Steaua Roșie între decembrie 2019 și iunie 2021, perioadă în care a cucerit două titluri de campion.

Ca fotbalist, Milojevic și-a petrecut întreaga carieră la cluburi din Serbia și Islanda. S-a retras în 2012, la 30 de ani, de la Vikingur.

ZERO înfrângeria înregistrat Steaua Roșie pe plan intern cu Milojevic antrenor. Cele 4 eșecuri provin din grupa de Europa League, unde Steaua Roșie le-a înfruntat pe Monaco, Trabzonspor și Ferencvaros

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj a făcut anunțul în cazul lui Dan Petrescu » Ce se va întâmpla după barajul cu FCU Craiova

Nelu Varga încearcă să facă rost de bani înainte de CFR Cluj - FCU Craiova » Ce le-a promis jucătorilor înainte de barajul pentru Conference + Miza e una uriașă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
ntmarcel4
ntmarcel4  •  31 Mai 2023, 18:35

ziua si antrenorul, sursa serioasa GSP...

armand
armand  •  31 Mai 2023, 17:01

Daca Balaj nu a vorbit ( din nou ) fara el, pentru perioada e austeritate pe care o tot trambiteaza, Minteuan e o solutie buna. A demonstrat-o mereu cand a fost pelerina de vreme rea. Sarbul ca sa vina are nevoie de o viziune clara care in momentul asta nu prea exista.

tarnaveanu
tarnaveanu  •  31 Mai 2023, 16:38
Postat de kingme pe 31 Mai 2023, 11:54

Prezinta tot felul de nume si pana la urma il vedem pe Minteuan pe banca

Minteuan nici nu ar fi rău. Pt un club fără bani, doar spoit pe dinafară, ar fi f bun, om serios, cunoaște clubul și echipa și nu e nervos cu nervii ca actualul.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează