FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Premieră: Ministerul Sportului va acorda finanțare Federației Române de Fotbal

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 16:25 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 16:36

Eduard Novak (45 de ani), ministrul Sportului, a anunțat că Ministerul pe care-l conduce va acorda finanțare Federației Române de Fotbal, ceea ce ar reprezenta o premieră.

Ministrul Sportului a avut astăzi o întâlnire cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, care a fost însoțit de Vlad Munteanu, manager operațional la forul care conduce fotbalul românesc.

La finalul acesteia, Eduard Novak a anunțat concluziile pe contul de Facebook. Ministerul Sportului va acorda în premieră finanțare pentru FRF, cu scopul finanțării academiilor de fotbal pentru copii și juniori.

Portretul-robot al Fiarei, făcut de o legendă a primei ligi: „Lăcătuș te scuipa de ziceai că ai făcut duș. Înjura, te lovea dacă îl deposedai” + Cine a fost mai bun: Hagi sau Dobrin?
GSP LIVE
Portretul-robot al Fiarei, făcut de o legendă a primei ligi: „Lăcătuș te scuipa de ziceai că ai făcut duș. Înjura, te lovea dacă îl deposedai” + Cine a fost mai bun: Hagi sau Dobrin?

Ministerul Sportului acordă finanțare Federației Române de Fotbal. Anunțul lui Eduard Novak

„Întâlnirea de astăzi, cu reprezentanții Federației Române de Fotbal, a avut ca obiectiv restablirea a ceea ce apreciez că ține de normalitate, în raport cu obiectivele ministerului, dar și ale sportului, în general.

Pentru prima dată, Ministerul Sportului va acorda finanțare acestei federații, în aceleași condiții aplicabile tuturor celorlalte. Este un pas important în reclădirea relației instituționale, dar mai ales o investiție în viitor. În toate ramurile și disciplinele sportive trebuie construită baza de selecție, iar fotbalul este unul dintre sporturile iubite, importante, în care România a avut rezultate notabile multă vreme și pentru care există un mare potențial.

Printre obiectivele noastre prioritare în acest an se află finanțarea academiilor de fotbal pentru copii și juniori, iar printr-o relație corectă și funcțională cu FRF, rezultatele pot fi cele pe care ni le dorim cu toții”, a scris ministrul.

Citește și:

Ministerul Sportului investește în dezvoltarea oinei, un sport fără lipici la public

Ionuț Negoiță a închis Rin Grand Hotel pentru turiști » Toate camerele vor fi transformate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  17 Ianuarie 2022, 17:54

Dă-le Novace bani să aibă de plimbări prin lume . Nu uita ! și bonuri de masă , costume de firmă , câte un Merțan /căciulă și dacă tot sunt bani la MTS , câte o pițipoancă așa să le țină de cald . Fi v-ar capul de râs !

boerbist
boerbist  •  17 Ianuarie 2022, 17:31

Eeeee, pai atunci se schimba kalimera, fraticule… Care va’ sa zica incepem si aici cu bani publici? Pai asa stie toata lumea sa cardeasca. Daca nu sunteti in stare sa produceti, mergeti acasa si lasati pe altii mai competenti. Jenant…

983732924972315
Soos Vilmos  •  17 Ianuarie 2022, 17:23

Si cum ramine cu mult guitata "independenta" a frf ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează