FOTBAL  »  Superliga  »  MTS

Ministrul Ionuț Stroe, informații de ultimă oră despre accesul suporterilor la evenimentele sportive

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului
Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 10:58 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 11:44

Ionuț Stroe (41 de ani), ministrul Tineretului și Sportului, a susținut o conferință de presă la sediul MTS, în care a discutat, printre altele, despre prezența suporterilor la evenimentele sportive.

Ministrul spune că prioritate va avea accesul spectatorilor la sporturile care se desfășoară în aer liber, unde riscul de infectare cu COVID-19 este diminuat.

„Prezența spectatorilor în săli deocamdată e destul de complicată. Prioritate vor avea sporturile în aer liber. Riscul de infectare e mult mai mare în spații închise. Probabil că în acest an (n.red. va fi permis accesul suporterilor), eu sunt un optimist. La nivel normativ suntem pregătiți cu modul în care să reluăm prezența spectatorilor pe stadioane, ne trebuie doar un moment oportun.

Există deja discuții pe care le avem cu FRF și LPF. Va trebui apoi să discutăm cu cluburile și cu suporterii, gradul în care se vor conforma regulilor este unul esențial. Cu toții cunoaștem emoția participării la astfel de evenimente, de multe ori te face să te manifești altfel”, a declarat Stroe.

După 1 octombrie vom face o analiză la nivel de Guvern asupra impactului pe care l-au avut toate aceste măsuri de relaxare în ultimul timp. Factorul de care depind aceste decizii este numărul infectărilor. Nu vreau să avansez scenarii în momentul de față, vom decide după data de 1 octombrie, ca urmare a acestei analize - Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Alte știri din fotbalul românesc:

DINAMO. Se vede că a stat lângă Messi. Cine este Juan Camara, jucătorul crescut de „La Masia", care a jucat şi alături de starul argentinian

FCSB a trimis către UEFA lista de jucători cu care atacă calificarea în playoff-ul Europa League! 5 portari și doar 9 fotbaliști de câmp valizi!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
117857126132630
Tudor Dulca  •  23 Septembrie 2020, 17:03

Nu mai mergem noi la meciuri, oricat ati reglementa. Noi mergeam la stadioane sa socializam, sa fim "umar la umar", sa fim uniti pentru echipa favorita... vroiam sa fie stadioanele pline si pe garduri, cum era vechiul "Ion Moina", gemea de spectatori, altele, etc... apoi era Stadionul National, cu 100 000 de oameni, ras, veselii, glume, relaxare de problemele vietii... asa ceva NU mai exista... fotbalul actual este alcatuit doar din salarii imense, pretentii mari, figuri multe, fotbal putin.. spre YOK!... e nevoia de infectare si publicitate mediatica a echipelor, scris jurnalistic degeaba... e despre dirigenti faraoni care respira, gen Burleanu, fara ca ceva sa-i recomande... FOTBALUL IN ROMANIA A MURIT!.. gazetarii se incapataneaza sa scrie povesti cu pesti, deasupra unul hoit osificast, mort de decenii... *** de Stroe, de Burleanu, de Iohannis, de Mitica sau de Covidul-Covrig. Nu mai e nimic din fotbal. E desertul Sahara!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv
reddogsv  •  23 Septembrie 2020, 14:23

,,ne trebuie doar un moment oportun''. Cat timp prostimea sa i se mai puna un jug nimic nu se va intampla!

digei
digei  •  23 Septembrie 2020, 14:16

Nu mai e nevoie, ne-am obisnuit fara, e mai bine.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează