FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - STEAUA

Miodrag Belodedici a tranșat războiul dintre FCSB și CSA: „Ea este Steaua adevărată!”

Fostul mare internațional Miodrag Belodedici (59 de ani) s-a pronunțat pe tema războiului pentru identitatea Stelei dus între FCSB și CSA Steaua București.
Fostul mare internațional Miodrag Belodedici (59 de ani) s-a pronunțat pe tema războiului pentru identitatea Stelei dus între FCSB și CSA Steaua București.

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 12:24 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 15:27

Fostul mare internațional Miodrag Belodedici (59 de ani) s-a pronunțat pe tema războiului pentru identitatea Stelei dus între FCSB și CSA Steaua București. 

Fost câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua București în anul 1986, Miodrag Belodedici a spus că a fost întrebat de mai multă lume din afara granițelor care este adevărata echipă dintre FCSB și formația din Liga 2. 

MM Stoica anunță că negociază cu un jucător important: „Ne-am pus la masă și am avut niște discuții”
FCSB
MM Stoica anunță că negociază cu un jucător important: „Ne-am pus la masă și am avut niște discuții”

Miodrag Belodedici a precizat, în glumă, că adevărata Steaua este Steaua Roșie Belgrad, formație cu care Belodedici a cucerit de asemenea Cupa Campionilor Europeni, în anul 1991. 

Miodrag Belodedici tranșează cu umor războiul Steaua - FCSB: „Steaua adevărată este Steaua Roșie Belgrad”

„Și eu am fost întrebat care e Steaua adevărată, CSA-ul, FCSB-ul... Eu, mai glumeț așa, am spus că Steaua adevărată este Steaua Roșie Belgrad. Asta a fost, asta a rămas și în continuare joacă în cupele europene.

A fost o glumă, dar trebuie să mergeți la clubul Steaua și să întrebați care este Steaua și cum a dispărut Steaua București. Cum a venit CSA-ul? Sunt foarte multe, ei știu.

Acolo au fost generali, locotenenți. Ei, comandanții clubului Steaua, trebuie să vă spună de ce s-a schimbat numele”, a afirmat Miodrag Belodedici, potrivit iamsport. 

Miodrag Belodedici: „Nu știu să vă spun cine e Steaua”

Fostul mare fotbalist a făcut o comparație între fotbalul din Serbia, acolo unde Partizan Belgrad și Steaua Roșie au continuat să facă performanță chiar după ce s-au desprins de cluburile mamă, și ce s-a întâmplat în România, unde echipe de tradiție precum Steaua, Rapid sau Universitatea Craiova au avut de suferit. 

„Nu știu să vă spun cine e Steaua, CSA-ul, FCSB-ul?.. Doar la noi în România... bine, eu am foarte multe legături în Serbia. Partizan Belgrad era club militar. 

Ei s-au privatizat, au mers mai departe, nu au dispărut. Steaua Roșie Belgrad nu a dispărut, a mers mai departe.

Numai la noi s-a întâmplat. De ce? Nu știu să vă spun. Nu doar Steaua, ci și Rapid. Aveam niște cluburi frumoase, niște cluburi extraordinare care au dispărut. 

Ce echipă avea Craiova... De ce am ajuns în situația asta? Asta ar trebui să vă spună niște oameni care au participat acolo”, a mai zis Miodrag Belodedici. 

VIDEO. Miodrag Belodedici, despre schisma dintre FCSB și Steaua

Citește și: 

Denis Alibec a marcat de la 30 de metri în eșecul usturător administrat de echipa fostului star al lui PSG

Andrei Nicolescu anunță că Ovidiu Burcă are credit în continuare din partea conducerii: „Nu se pune problema să fie schimbat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
bibicul
bibicul  •  02 Octombrie 2023, 06:38

Echipa "Armatei" - ce concept penibil...

parpalache
parpalache  •  01 Octombrie 2023, 18:58

Becali are bani!Politicienii trag la bani ca muștele la...Iar politicienii- așa inutili cum sunt ei-au in subordine și pe„burtoșii”din MAN!Care,ce sa vezi?!N-au vrut sa pastreze numnele de Steaua-lasându-i lui Becali și trompetelor lui. cale libera sa și insușeasca frauduluos numele(marca)-pe care o pierdusera in justiție!

corbea
corbea  •  01 Octombrie 2023, 14:39

In 89 s-a schimbat ordinea si am capatat dreptul sa avem opinii, sa ne jignim, sa strigam, sa ne aratam cu degetul. Si am mai capatat ceva: dreptul de a fi orbi si surzi, cand trebuie sa recunoastem ca banul controleaza tot ce misca, subjuga principii,onoare, decenta, onestitate....Nu degeaba se spune : unii cu malaiul, altii cu f.....l....Adevaratii protagonisti stau bine mersi retrasi si cred ca rad cu gura pana la urechi..Ce mi s-a parut mereu curios a fost faptul ca toti se fac ca nu vad ca unii din pionii principali, ma refer la gatu si otelea, nu au fost intrebati nimic, desi erau pe functii de conducere si decizie...Cand Marcel Puscas a incercat sa spuna ceva, toti jurnalistii i-au sarit in cap asa cum spunea ( si s-a dovedit ca avea dreptate)si de infiintarea ilegala a frf....In rezumat: lasa oamenii sa spuna povesti si noi ne vedem de treaba....De fapt asta am castigat in 89......

Vezi toate comentariile (46)
Comentează