FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Miodrag Belodedici, în războiul CSA Steaua - FCSB: „Unde sunt generalii care au fugit cu buzunarele pline și i-au dat Steaua lui Gigi Becali? Îi durea în fund!”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 15:00

Fostul mare internațional Miodrag Belodedici (55 de ani) a vorbit despre situația actuală a proiectului CSA Steaua și despre interesele care au fost la momentul din 2003, când secția de fotbal a trecut de la Armată la Gigi Becali.

„L-au adus pe Gigi și i-au dat echipa pur și simplu. Nici măcar nu i-au vândut-o, nici măcar nu au făcut acte ok! Și apoi toți generalii aceia au fugit cu buzunarele pline. Despre asta e vorba. I-au dat echipa lui Gigi și au dispărut toți! Nici măcar nu au privatizat-o. Ia echipa și fă ce vrei cu ea, i-au spus. Iar după câțiva ani și-au amintit de Becali și l-au chemat la tribunal. Asta e realitatea, de fapt”, a spus Belodedici pentru Fanatik.

Întrebat dacă e de partea lui Becali în acest război, Belodedici a spus: „Nu sunt decât de partea adevărului. Eu spun ce am văzut și ce am simțit. Uite, și Gigi Becali plânge că nu știu câți bani a băgat în Ghencea. Păi era normal să bage, pentru că dacă nu avea nocturna, parcarea, condiții minime, nu te lăsa să joci în Liga Campionilor. Deci investițiile lui erau normale și obligatorii. Și ca să rezum. Acolo au fost niște interese ale unor oameni pe care îi durea în fund de Steaua și de altceva. Pa și la revedere!”.

„Căprioara” nu are încredere în proiectul CSA Steaua: „Am fost o dată, dar atât. E greu, nu știu dacă CSA va reuși vreodată să ajungă în prima ligă. De la Liga a doua îți trebuie bani, îți trebuie sponsori, să vedem dacă îi găsesc”.

Ce scrie în motivarea deciziei ÎCCJ prin care lui Gigi Becali i s-a interzis folosirea numelui „Steaua București”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (101)
144258713378047
Popa Virgiliu  •  12 Iunie 2019, 10:20

Cred, simt ca Belodedici stie ce spune! Este de neconceput ceea ce se intampla cu acest simbol al fotbalului romanesc care este Steaua Bucuresti! Ca vechi stelist ce ma aflu, tot astept ca oameni responsabili si cu capacitate de decizie, sa rezolve odata aceasta situatie stranie, ambigua si deloc onorabila in care a fost pusa aceasta istorica echipa de fotbal! Echipa pe care unii se incapataneaza sa o numeasca in mod *** FCSB, este singura si adevarata Steaua Bucuresti ! Si asa va fi mereu in inimile stelistilor adevarati de pe intreg mapamondul! D-le Becali, d-lor decidenti militari, d-lor responsabili ai acestei tari, terminati cu aiureala si redati unica echipa de fotbal Steaua Bucuresti suporterilor sai si istoriei sportului romanesc ! Daca faceti asta, veti fi binecuvantati !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

new_philips
new_philips  •  12 Iunie 2019, 07:50

Si daca pe acei generali i-a durut in fund nseamna ca trebuie sa ii doara si pe acestia si sa nu caute dreptatea prin tribunale? Unii au o logica de toata jena si mai grav e ca multi chiar ii asculta.

2160810250684503
Delu Bunicul  •  12 Iunie 2019, 07:31

Mă bucur că ești preocupat de Steaua. Îmi adu aminte de momentul în care câștigai cu Steaua Roșie Cupa Campionilor. La interviul luat de Europa Liberă după meci ai fost întrebat care victorie e mai importantă. Cea cu Steaua București sau Steaua Roșie Belgrad. Ca un mare patriot azi ai răspuns că prima Cupă nu a avut nici o importanță. Menții declarațiile de atunci?

Vezi toate comentariile (101)
Comentează