FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FARUL 1-1

Gabi Iancu, radical după ce Farul s-a încurcat cu Mioveni: „În felul ăsta nu ajungem în play-off”

Gabriel Iancu
Gabriel Iancu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 19:35 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 20:18

CS Mioveni și Farul au remizat, scor 1-1, în etapa #25 din Liga 1. La finalul partidei, Gabi Iancu (28 de ani), atacantul dobrogenilor, s-a declarat nemulțumit de jocul echipei sale.

Revenit în urmă cu o săptămână la Farul după aventura în Rusia, la Akhmat Groznîi, Iancu a intrat pe parcurs în meciul de la Mioveni, nereușind să aducă un plus în atacul formației lui Hagi. Acesta a vorbit despre șansele la play-off pe care le are Farul, în urma acestui rezultat.

Pe stadionul ăsta e terenul destul de mic și a fost greu să îi desfacem. S-au apărat foarte bine, organizat. Trebuie să facem ceva ca să marcăm pentru că în felul ăsta nu ajungem în play-off. 

Suntem multe echipe și noi avem un meci în minus, dar nu trebuie să ne gândim că este ușor și-l vom câștiga. Am jucat azi cu o echipă care nu este acolo în fața și a fost greu. Chiar ne-a și condus. Nu trebuie să ne bazăm că avem un meci în minus (n.r. - restanța cu Academica Clinceni) și să ne bazăm că îl vom câștiga. 

Mai sunt câteva meciuri și play-off-ul se joacă. Vom analiza mâine, avem un meci greu cu Voluntari, echipă în formă. Sperăm în următorul meci să facem un joc bun și să marcăm. Echipele se apără cu noi și e greu să le desfacem”, a declarat Gabi Iancu la finalul partidei.

Am jucat pe un teren unde ne așteptam să fie un meci complicat. Cei de la Mioveni s-au strâns foarte bine, s-au organizat foarte bine defensiv. Au așteptat fazele fixe și contraatacurile. Din păcate pentru noi, ne-au surprins la acea fază fixă și au îngreunat totul astăzi. Totuși este bine că am luat un punct. Ne uităm spre viitor, spre meciul de sâmbătă, pe care-l jucăm acasă și ne dorim foarte mult sa facem un meci bun, sa luăm cele trei puncte. 

Tot timpul este greu să desfaci echipe care se apară in propria jumătate, care așteaptă contraatacuri. Sunt meciuri foarte complicate împotriva lor. Ne-am dorit să ducem mingea la margine, să venim cu centrări. În a doua repriză eu zic că am reușit să creăm puțin pericol, dar nu a fost suficient să luam cele trei puncte astăzi. 

Ne așteptam să fie o luptă complicată, pentru că sunt multe echipe care se bat acolo. Mai sunt meciuri, sunt multe puncte în joc și vrem să luăm cele trei puncte sâmbătă.

- Dragoș Nedelcu, Farul Constanța

Cum stau Mioveni și Farul în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt » Keșeru, OUT din lotul celor de la FCSB, după declarațiile date

Procesul în care Dumitru Dragomir a fost condamnat pentru luare de mită, trimis la Parchet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează