FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Bornescu a găsit antrenorul ideal pentru banca lui FCU Craiova: „El bifează cele mai multe căsuțe din contract”

Mircea Bornescu, în periaoda în care deținea o funcție oficială în Bănie / foto: Cristi Preda
Mircea Bornescu, în periaoda în care deținea o funcție oficială în Bănie / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 16:12 / Actualizat joi, 31 august 2023 16:39

După „fail-ul” cu Marius Șumudică, FCU Craiova încă nu a numit un antrenor principal, deși finanțatorul Adrian Mititelu declarase că va urgenta numirea „unor profesioniști, președinte și antrenor care au câștigat ceva în cariera lor”, pe mâna cărora ar urma să lase echipa. Fost jucător și oficial în Bănie, Mircea Bornescu crede că are soluția pentru postul de A1.

Fostul goalkeeper al juveților e de părere că tot Nicolo Napoli, „mantaua de vremea rea” a lui Mititelu, ar fi cea mai indicată variantă pentru banca lui FCU Craiova. 

Bornescu a enumerat argumentele care-l recomandă pe italian pentru preluarea postului: relația cu oamenii din club, rezultatele din trecut, dar și inspirația și norocul de care a avut parte în precedentele mandate.  

FCU Craiova a atacat la ÎCCJ decizia privind palmaresul Științei
FCU CRAIOVA
FCU Craiova a atacat la ÎCCJ decizia privind palmaresul Științei

Mircea Bornescu: „Cât timp a fost acolo, Napoli a scos mereu echipa din probleme”

„Sigur se încearcă aducerea unui antrenor, dar unul care să accepte condițiile clubului. Să accepte și contractul, dar și colaborarea cu preparatorul fizic și oamenii din staff.

Nicolo Napoli este antrenorul care bifează cele mai multe căsuțe din contractul pus la dispoziție de U Craiova 1948. Cei din club știu mai bine cum lucrează Nicolo. 

Cât timp a fost el acolo, echipa a avut rezultate bune și mereu a scos echipa din probleme. Are un ochi bun la jucători, are și puțină șansă", a spus Mircea Bornescu, pentru digisport.ro

Antrenorul de 61 de ani e liber de contract, după ce în iunie și-a încheiat cel de-al nouălea mandat la FCU Craiova.

Probabil este greu de lucrat cu el (n.r. Adrian Mititelu) din cauza implicării la echipă, care este una foarte mare. Pot exista discuții în contradictoriu, dar atunci el poate spune că este echipa dânsului și el te plătește. El poate consideră că nu cunoaște atât de mult fotbal, dar se bazează foarte mult pe feeling. La jucătorii tineri chiar are un feeling bun
Mircea Bornescu

În Bănie se caută antrenor, președinte și jucători 

Adrian Mititelu Jr. susține că FCU Craiova urmează să aducă doi fundași centrali. În aceste zile, clubul caută și un președinte, și un antrenor principal.

FCU Craiova se clasează abia pe 13 în Superliga - 6 puncte obținute în 7 etape - pentru că apărarea a arătat îngrozitor în startul campionatului. Defensiva oltenilor este cea mai slabă din campionat, cu 18 goluri primite! Degeaba atacul a produs câte 3 reușite cu Rapid, Petrolul și U Cluj, echipa n-a câștigat niciun punct deoarece a încasat 4 sau 5 goluri în aceste dueluri.

„Probabil că săptămâna asta semnăm cu doi fundași centrali pentru a rezolva problemele din apărare. Unul dintre ei este român, iar celălalt străin. Sunt jucători buni. Trebuie să aducem doi fundași de urgență, pentru că nu există chimie între actualii stoperi”, a declarat Mititelu Jr. pentru Fanatik.

Danny Henriques, Leo Lacroix, Amar Kvakic și Alexandru Iordache sunt actualii stoperi din lotul lui FCU Craiova.

VIDEO Aurelian Chițu, golgeterul la zi din Superligă: cum a învins defensiva Rapidului

Citește și alte știri de actualitate: 

Delegare controversată la Rapid - Dinamo » E numărul 1 la greșeli în acest campionat și are un istoric aparte cu giuleștenii

Viitorul Superligii depinde de Farul și Sepsi » România poate face un salt important în clasamentul coeficienților UEFA! 4 beneficii majore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
pufulina4
pufulina4  •  01 Septembrie 2023, 20:09

Mai băieți pe Napoli îl are la mâna cu ceva, cu ***, cu tot felul de măgarii eu știu ce au ei.... dar altfel nu se explică pt ca Napoli e un om bogat în Italia nu e orice ***. A fost mare jucător și are o mulțime de proprietăți, centre sportive de tenis și fotbal pe care le conduce e mai bogat ca mititelu nu pt bani vine el, iar eu Ii știu pe italieni sunt orgolioși nu asa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  31 August 2023, 21:26
Postat de freddy pe 31 August 2023, 19:52

Sa vi-l dea Dumnezeu si Sfantu Gheorghe! :)) Ca loc de mai jos aveti berechet.

Care Sf. Gheorghe? Ala cu palarie neagra si cruce rosie?

fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  31 August 2023, 20:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează