FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova a atacat la ÎCCJ decizia privind palmaresul Științei

FCU Craiova nu trece printr-un moment bun pe plan sportiv // sursă foto: Facebook @  Fotbal Club Universitatea 1948
FCU Craiova nu trece printr-un moment bun pe plan sportiv // sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 11:21 / Actualizat marti, 29 august 2023 17:03

FCU Craiova a făcut recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) față de hotărârea pe care Curtea de Apel Timișoara a luat-o în luna iulie, aceea de a atribui palmaresul istoric al Științei clubului de drept public CS Universitatea Craiova, condus de Pavel Badea, și, prin asociere, echipei de fotbal patronate de Mihai Rotaru.

Pe 10 iulie, Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat în procesul pentru palmaresul Științei istorice, disputat de cele două cluburi craiovene de primă ligă, CSU Craiova și FCU Craiova.

Judecătorii au atribuit palmaresul din perioada 1948 (anul înființării Științei) – 1991 (momentul în care a avut loc privatizarea clubului) clubului de drept public CS Universitatea Craiova, care l-a pus la dispoziția societății conduse de Mihai Rotaru în baza unui parteneriat.

I-ar fi oferit lui Pițurcă 500.000 de euro să preia echipa: „«Du-te, bă, cu banii tăi de aici! Am fost vultur toată viața, o să fiu cioară că vrei tu?»”
PROPUNERE
I-ar fi oferit lui Pițurcă 500.000 de euro să preia echipa: „«Du-te, bă, cu banii tăi de aici! Am fost vultur toată viața, o să fiu cioară că vrei tu?»”

FCU Craiova a atacat decizia Curții de Apel

Surse ale Gazetei transmit că FCU Craiova a atacat decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Clubul lui Adrian Mititelu este susținut în proces și de Asociația Comunitatea Suporterilor FC Universitatea Craiova, unul dintre acționarii grupării FCU Craiova, asociație controlată de Adrian Mititelu jr. Comunitatea Suporterilor are calitatea de „intimat intervenient” în dosar.

La scurt timp după anunțarea verdictului, și clubul condus de Adrian Mititelu precizase că va ataca decizia la ÎCCJ, „deși sentința este executorie și o vom pune în aplicare imediat ce ni se va comunica”.

Însă Mititelu nu părea extrem de încrezător că ÎCCJ va trimite cazul spre rejudecare: „Vom face recurs. Acum, ei au mai multe şanse de câştig la decizia finală, s-au lăsat influențați judecătorii de cei de la Înalta Curte...”.

Mai multe știri din Liga 1: 

De ce l-a schimbat Gigi Becali pe Andrea Compagno: „I-am zis lui MM să-i spună”

Mircea Rednic laudă arbitrajul din UTA - FCSB și remarcă un fotbalist: „Controlează jocul, dă ritm. E foarte bun!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
GionVaiani
GionVaiani  •  01 Septembrie 2023, 09:46
Postat de Nea.Marin pe 29 August 2023, 12:32

Succes Stiinta! Justice 4 Craiova!

Geastis manca-ti-as ! Geastis pe paine cu putina lamaie sa nu vi se faca rau !

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  01 Septembrie 2023, 06:05
Postat de Nea.Marin pe 29 August 2023, 12:32

Succes Stiinta! Justice 4 Craiova!

Justice s-a facit! Clona a foat dezbracata de minciuni! Mincinoselul a recunoscut ca detine o clona! Drum bun in b si pe stadionul ielif!

Adixtz
Adixtz  •  31 August 2023, 14:13
Postat de dandana pe 31 August 2023, 08:19

*** Tu nu ai citit articolele scrise chiar de acești oamenii? Sau tu scrii fără să citești, și crezi ca dacă spui dreptate ești cool. Nu tot un mare prost rămâi, și needucat. Citește articolele, Craiova deja s-a ales. Noi oamenii cu cap nu dorim Craiova la mititelu niciodată, ca vor 2-3 retardați asta, nu înseamnă că va și fi. Chiar te rog citește și tu ce scriu oamenii ăștia în articol, când arata neregulile care le-a făcut Mititelu. După mai vorbim, pana atunci vezi ca în seara asta Junior este liber pentru tine. Auzi și tu dreptate, asta se spunea acuma 10 ani când eram cu toți proști și intoxicații de minciunile lui Mititelu. Azi am avut oamenii care ne-au deschis mintea, tu și alți nu ați citit, ați rămas tot înapoiați. Craiova va rămâne doar una oriunde în lumea asta, voi puteți sa și plecați din oraș, tot sunteți intruși

Bine ca ai tu mintea deschisa! O echipa apărută, subit, direct in liga 2, cu sediul la Mogoșoaia reprezinta Craiova/ Oltenia ! Nimic dubios, nu-i asa?! Am aflat recent, de la Talpan, ca si Fcsb s a nascut tot la Mogoșoaia! Acum inteleg mai bine cumetriile csu-fcsb! :)) Mergi mai bine pe paginile voastre plictisitoare, cu ode ce amintesc de comunism, aduse de gsp familiei Rotaru

Vezi toate comentariile (9)
Comentează