FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mircea Lucescu, deziluzionat de condițiile din „Ștefan cel Mare”: „Trebuie dărâmat, dă senzația de sărăcie”

Mircea Lucescu // FOTO: Eli Driu/Libertatea
Mircea Lucescu // FOTO: Eli Driu/Libertatea

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2019 20:48

Mircea Lucescu, 73 de ani, fost jucător și antrenor la Dinamo, a fost antrenorul „câinilor” la meciul old-boys dintre Dinamo și Rapid, câștigat de giuleșteni cu 4-1. 

  • Meciul caritabil a avut drept scop stângerea de fonduri pentru Gabriel Bălăcean, un copil de 15 ani care se luptă cu o malformație genetică. 
  • Se pot face donații prin SMS la numărul 8828 cu textul «GABRIEL»

După meci, cel supranumit „Il Luce” și-a exprimat dezamăgirea pentru asistența scăzută de la meciul de old-boys: doar 500 de suporteri au fost prezenți la stadion, iar aceștia au avut propriul „meci” cu Ionuț Negoiță și conducerea clubului Dinamo

 

„Suporterii ar trebui să fie apropiați de echipa lor de suflet indiferent de situație. Am încercat să fac, alături de Răzvan, un eveniment pentru a ajuta un băiat care are nevoie”, a declarat Mircea Lucescu despre evenimentul care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru un băiat de 15 ani care trece prin moment dificile. 

„Stadionul trebuiE dărâmat, dă senzația de sărăcie și deziluzie”

Ulterior, Lucescu a atins și subiectul delicat al arenei lui Dinamo, aflată în prezent în condiții extrem de proaste: „Stadionul trebuia dărâmat de mult timp, dă senzația de sărăcie și de deziluzie”. 

Vezi AICI toate detaliile de la meciul old-boys dintre Dinamo și Rapid, încheiat 1-4

Vezi și: VIDEO Ionuț Lupescu, declarații tari despre situația de la Dinamo » „Kaiserul” s-a luat de suporteri: „N-au înțeles un lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
anastasiu
anastasiu  •  08 Iunie 2019, 15:05

Asa e, plus ca urma meciul cu Norvegia, deci si ziua nepotrivita!

serg_iordan
serg_iordan  •  07 Iunie 2019, 21:29

In primul rând ora disputarii acestui meci nu avea cum sa aduca mai mulți spectatori... dacă nu era povestea cu rednic nici ăștia nu se adunau... acum decât sa organizezi așa ceva mai bine se donau direct niște bani... măcar bani dați pe biletele de avion...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează