FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lucescu a încercat să-l facă pe Șumi să se răzgândească » Dialog la TV: „Poate era mai bine să te duci la Steaua”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 19:27 / Actualizat joi, 20 mai 2021 19:47

Marius Șumudică (50 de ani) a anunțat azi că a refuzat oferta primită de la FCSB, deși Gigi Becali era sigur că mutarea se va face.

Antrenorul a intrat în direct la emisiunea „Digi Sport Special”, unde era invitat Mircea Lucescu, pentru a-și anunța decizia. Ulterior, între cei doi a avut loc un scurt dialog. Tehnicianul lui Dinamo Kiev i-a sugerat fostului său elev de la Rapid să nu ia o decizie bazată pe sentimente și că profesional o mutare la FCSB i-ar fi prins bine.

Mircea Lucescu, sfat pentru Șumudică: „Poate era mai bine să te fi dus la Steaua”

Mircea Lucescu: „Ai semnat?”
Marius Șumudică: „Ah, nea Mircea, ce dor îmi era de vocea ta... Nea Mircea este cel mai bun antrenor, le-a dat peste nas celor de la Șahtior pe care i-a bătut când a vrut, cu toți brazilienii lor. Nea Mircea e omul care m-a ajutat enorm în carieră, e tatăl meu adoptiv. Nu voi uita că am lucrat cu cel mai mare antrenor”

Mircea Lucescu: „Poate era bine să te fi dus la Steaua. Era mai bine, te putea propulsa pe plan internațional. Obțineai mai multe succese
Marius Șumudică: „Am înțeles Sunt multe discuții și probleme și nu vreau să acaparez emisiunea”

Mircea Lucescu: „Marius, vreau să își spune ceva. În meseria asta trebuie să faci o diferență între ce înseamnă sentiment și rațiune. Partea sentimentală trebuie să rămână doar la tine, în momentele tale de nostalgie, de bucurie. Partea profesională e cu totul și cu totul altceva. Nu le amesteca. În fotbal nu ai voie să fii sentimentalist. Ești tânăr, când iei o decizie nu te lua după sentimente. Asta te obligă la compromis”
Marius Șumudică: „Am înțeles și voi ține cont. Dar cu FCSB e clar, e un capitol încheiat.”

VIDEO Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Marius Șumudică și-a anunțat decizia în direct: „Nu există nicio variantă să vin la FCSB! Gigi Becali nu a acceptat cerința mea”

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a fost refuzat de Șumudică: „Mi-a cerut să-i dau afară pe ei doi. I-am zis să fie sănătos!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
argus
argus  •  21 Mai 2021, 17:39

Incredibil! Mircea Lucescu desi stie ca Becali declara cu orice prilej ca "eu dau banii eu tin haturile" (mai nou a trecut la ţinut "timona") "i-a sugerat fostului său elev de la Rapid să nu ia o decizie bazată pe sentimente și că profesional o mutare la FCSB i-ar fi prins bine."! Cum sa-i fi prins bine? Sa antreneze cu "telefonul la ureche"? Sa faca echipa si schimbarile dupa "pohtele" patronului, sau sa-i aseze un teren, dupa acelesi "pohte patronale"? Si, nu in cele din urma, acelasi "pohticios patron", sa decide ce jucatori sa aduca la echipa si ce posturi ar fi deficitare? Nu cred ca succesele antrenorului Mircea Lucescu s-au datorat "haturilor" tinute de patroni, atunci, dece ar crede ca pentru Sumudica ar functiona, ca acceptand, nu s-ar auto-descalifică (moral şi profesional)?!

coldplay
coldplay  •  21 Mai 2021, 03:01

Daca cel mai mare anti-stelist in viata, Mircea Lucescu, ii spune lui FC Fcsb "Steaua", atunci este clar ca FC Fcsb nu este Steaua. Este in interesul lui de dinamovist sa spuna asa ceva, desi stie adevarul.

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  20 Mai 2021, 22:40

Doamne sfinte, ce oameni, astia se adreseaza numai celor mai subtirei la neuroni, bine-nteles ca antrenorul dzumulika, a fost tot timpul in contact cu nea Mircea vatmanul, bai, voi credeti ca toti din tara asta sunt asa, mai slabuti? Numai jj musca momelile voastre, d-aia suntem unde suntem, plini de fite de 2 bani, afara, zero barat...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează