FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Lucescu vine cu propunerea care salvează Dinamo: „E momentul pentru această decizie”

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 23:27 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 00:17

Mircea Lucescu a comentat situația din Liga 1 și cere o schimbare a formatului competiției din sezonul viitor.

Antrenorul vrea ca nicio echipă să nu retrogradeze, iar din sezonul viitor să fie 18 echipe în Liga 1, urmând a promova primele patru clasate din Liga 2 (în acest moment: UTA, Turris, FC Argeș și Petrolul). 

„Decizia trebuie să fie foarte bine gândită pentru că e un lucru complicat. În situațiile dificile se iau măsuri speciale și ar fi momentul să nu se mai țină cont de regulament și să se treacă la un campionat de 18 echipe. Trebuie să rămână toate cele 14 echipe din Liga 1 și să vină 4 echipe din Liga 2. S-ar face 18 echipe. 

Autoritățile locale pot ajuta echipele de fotbal. În plus, există și niște posibilități oferite de televiziuni. Se poate ține o echipă de fotbal. S-au făcut stadioane noi și e nevoie de echipe care să fie la nivelul acelor stadioane. Trebuie să avem un campionat mai puternic. E momentul pentru o astfel de decizie! Și televiziunile ar fi interesate pentru că ar avea o masă de suporteri care acum nu sunt interesate de Liga 1. 

Playoff-ul să se joace până la final, iar ce e jos să se înghețe și să le permită echipelor să se refacă. Țara e mare și cred ca ar fi un lucru foarte bun să ajungem la 18 echipe. Nu eu decid! E o propunere”, a declarat Mircea Lucescu la Digi 24.

Clasament play-out Liga 1:

VIDEO Mihalcea a dezvăluit de ce a plecat de la Dinamo: „Nu fanii m-au dat afară”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Fanii lui Dinamo continuă războiul cu FRF: „E crimă cu premeditare!” » Atac la Bălănescu: „Probabil își pregătește un post călduț la Federație”

Erik Lincar aplaudat în direct după discursul ironic: „Să facem un campionat unde nu retrogradează nimeni și promovează toate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
trink
trink  •  23 Iulie 2020, 14:48

cred ca si asa sunt multe in prima divizie sa le injumatateasca (8 suficient)si sa faca 3 serii secunde (x8) din care sa promoveze doar primele clasate!

110146613198286
Gabi Simon  •  23 Iulie 2020, 00:58

D-le Lucescu dar cum puteti spune asemenea aiureli ,dar cum au retrogradat atitea echipe Craiova,Rapid,Arges, ce Dinamoo ce au de nu au voie in Liga a 2a ? Nu e normal asa ceva, si nu vor altii sa se inghete campionatul cum e si normal nu mai veniti cu atitea idei nastrusnice

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  22 Iulie 2020, 18:09

Pai daca e sa respectam regulamentele, pai hai sa tinem cont si de cazul andrei vlad din cupa romaniei, ia uitati-va pe regulament, acolo se spune clar ca daca ai 2 cartonase galbene un meci stai, pe vlad la folosit cu Dinamo, bun, ne-au eliminat si ei joaca azi finala, pai afara cu fcsb din finala daca vrem regulamentu pana la capat ?? Sau acolo nu mai e vorba de regulamente, acolo nimeni nu mai zice nimic.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează