FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS - PETROLUL 0-0

Turris - Petrolul 0-0. Erik Lincar aplaudat în direct după discursul ironic: „Să facem un campionat unde nu retrogradează nimeni și promovează toate”

Eric Linkar, exploziv după Turris - petrolul 0-0
Eric Linkar, exploziv după Turris - petrolul 0-0

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 22:41 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 23:30

Turris și Petrolul au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 3 din play-off-ul ligii secunde. Erik Lincar (41 de ani) a comentat ironic propunerile ca Liga 1 să aibă 18 echipe din sezon următor, fără să retrogradeze nimeni și cu promovarea primelor 4 din Liga 2.

„Spusesem că întâlnim cea mai puternică echipă din cele 6. Jucătorii sunt experimentați, cu talie, atenți la fazele fixe, foarte bună echipă. A fost un joc destul de deschis, unii se așteptau să închid jocul, dar nu e stilul meu. Toate cele 5 echipe au șanse la promovare acum, cred că UTA e deja acolo. Când am venit la Turris, în iarnă, mă gândeam să fac 7 puncte în primele 3 meciuri. Am realizat asta, dar îmi propusesem și acum același obiectiv”, a fost analiza lui Lincar.

Întrebat despre varianta în care nicio echipă nu ar retrograda din Liga 1, iar 4 formații din liga secundă ar promova direct, Lincar a fost tranșant: „Din punctul meu de vedere, nu văd așa fotbalul. Dacă tot ar promova 4 și să nu retrogradeze nimeni, nici din Liga 2, nici din Liga 1, eu zic să promoveze chiar 6. Să facem un campionat unde nimeni nu retrogradează și toată lumea promovează. Să vrea toată lumea să vină și să joace în România!”. Antrenorul fost aplaudat în direct de moderatorul Radu Naum și invitații săi, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport, pentru această declarație ironică.

„Ar trebui să apreciem și echipele mai mici, cum e cazul Clinceniului. Toată lumea o dădea deja retrogradată din Liga 1, dar nu e chiar așa. Nu trebuie să fie doar echipele cu suporteri în Liga 1, trebuie să aibă jucători de calitate și să își câștige promovarea pe teren”
- Erik Lincar

Costel Enache, dezamăgit:

„Nu am reușit ce ne-am propus. Așa am calculat din start, era un meci extraordinar de important. Părea unul decisiv, acum să vedem calculele. Cât mai aveam șanse matematice, credem. Le reluăm, probabil în acest moment nu mai depindem de noi și asta e cel mai rău. Eu cred că suntem foarte echilibrate toate cele 6 participante, rezultatele asta arată. Nu cred că noi, antrenorii, trebuie să analizăm asta cum se promovează. Cei care organizează competiția ar fi mai capabili să discute. Categoric că mi-ar plăcea să promoveze 4, dar toată lumea m-ar acuza că sunt subiectiv”

„Nu am reușit ce ne-am propus. Așa am calculat din start, era un meci extraordinar de important. Părea unul decisiv, acum să vedem calculele. Cât mai aveam șanse matematice, credem. Le reluăm, probabil în acest moment nu mai depindem de noi și asta e cel mai rău. Eu cred că suntem foarte echilibrate toate cele 6 participante, rezultatele asta arată. Jocul unei echipe nu e dat doar de acest moment. Gândiți-vă la situația noastră. Ne-am, antrenat cum am putut, am avut 8 absenți. E foarte greu. Echipa și clubul pot mult mai mult, dar aveam nevoie de condiții normale. Nu cred că noi, antrenorii, trebuie să analizăm asta cum se promovează. Cei care organizează competiția ar fi mai capabili să discute. Categoric că mi-ar plăcea să promoveze 4, dar toată lumea m-ar acuza că sunt subiectiv”

Costel Enache, antrenor Petrolul

Clasament play-off Liga 2:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

RAPID - FC ARGEȘ 1-2 » VIDEO Rapid, tot mai departe de promovare! Cum arată clasamentul în Liga 2

Daniel Niculae distruge strategia giuleștenilor: „Păi, cum facem?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
1644576675575210
Ovidiu Ovidiu  •  22 Iulie 2020, 21:13

Se face tot posibilul sa promoveze rapid si sa nu retrogradeze dinamo.tot primitivi ati ramas frf.rusine.

trink
trink  •  22 Iulie 2020, 18:26

pai numa nume trec pe la voi si vad ca sunteti cu toate 4 picioarele in B voi astia din groapa!

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Iulie 2020, 16:14

Se fac jocurile pentru semi-retrogradata Dinamo

Vezi toate comentariile (17)
Comentează