FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - FC ARGEȘ 1-2

RAPID - FC ARGEȘ 1-2 » VIDEO Rapid, tot mai departe de promovare! Cum arată clasamentul în Liga 2

Articol de , - Publicat marti, 21 iulie 2020 20:30 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 21:16

FC Argeș a câștigat primul meci din play-off-ul Ligii 2, scor 2-1 cu Rapid, și urcă pe locul de baraj, în timp ce giuleștenii ajung pe 5, fără nicio victorie.

Vezi AICI programul etapei #3 din play-off

FC Argeș a dat lovitura în Regie, în fața echipei lui Alexa, apatică și fără vlagă până spre final, care își vede risipite visele de promovare.

Cu spatele la zid, după cele doar două remize albe din deplasările de la Mioveni și Petrolul, rapidiștii au bifat azi primul meci "acasă", în Regie, cu FC Argeș. Băieții lui Alexa au început tare, dar Lebeau, revenit după o lungă absență, nu l-a putut bate, unu la unu, pe Ducan. A fost doar o scânteie, fiindcă piteștenii, cu Prepeliță la pupitru, au preluat repede controlul partidei. Și au ratat prin Leca, Matiș, Năstăsie, marile ocazii ale reprizei. Rapid, în criză de idei și viteză, a scăpat.

De la vestiare, același "film", giuleștenii presează în primele minute, dar se sting sub avalanșa atacurilor oaspeților. Iar FC Argeș a lovit: șut aproape ratat al lui Matiș, reluare Șerbănică, din careul mic. Apoi, tot Matiș (62) nimerește bara.

+14 FOTO

Alexa schimbă liniile și jocul. Drăghiceanu aduce puțin sânge în obrajii Rapidului, care atacă cu disperare. Și "decarul" e implacabil: egalează cu un șut superb. Nu e de ajuns pentru că, în prelungiri, Șerban îl învinge de la distanță pe tânărul Tătaru, care plonjează târziu. Rapid cade pe 5 și mai are doar șanse teoretice să mai prindă măcar locul de baraj. Iar FC Argeș intră în cărțile promovării.

15meciuri consecutive fără înfrângere are FC Argeș în Liga 2

Clasament play-off Liga 2: 

Rapid - FC Argeș 1-2

  • min 90+5: Final de meci, 2-1 pentru FC Argeș
  • 1-2, min 90+1: GOL FC Argeș! Șerban șutează puternic, în diagonală, de la 25 de metri, iar Tătaru nu a avut ce să facă
  • 1-1, min 84: GOL RAPID! Drăghiceanu egalează cu o execuție la vinclu, de la marginea careului
  • min 60: Ocazie uriașă pentru FC Argeș. Matiș trage de la 25 de metri, dar mingea lovește bara
  • 0-1, min 55: GOL FC ARGEȘ! Șerbănică deschide scorul. După un șut ratat al unui coleg, mingea a ajuns la Șerbănică, care a marcat cu latul din 3 metri
  • min 46: A început repriza a doua
  • min 45: Pauză
  • min 30: Meciul este unul echilibrat. Cele două echipe se anihilează reciproc și ocaziile nu apar
  • min 14: Năstasie trage pe lângă poartă, din lovitură liberă, de la 18 metri
  • min. 11: Djuric șutează puțin pe lângă poarta lui Ducan
  • min. 2: Prima ocazie pentru Rapid: Labeau au șutat slab, din 10 metri, iar portarul Ducan a respins
  • min. 1: A început meciul!

Rapid: Tătaru - Bonnin (74 V. Alexandru), Manole, Mallo, Goge - Djurici (46 Cârstocea), Jorza - Sefer (59 Crețu), Alami (79 I. Voicu), Hlistei - Labeau ( 59 Drăghiceanu)
Antrenor: Dan Alexa

FC Argeș: Ducan - Tofan, Deslandes, Leca (86 Turda), Șerbănică - Matiș (86 A. Popa, Prepeliță (80 Brânzan), A. Șerban, Năstăsie (67 Mirică) - Ad. Popescu, Buhăescu
Antrenor: Ionuț Badea 

Arbitru: Marius Avram (Bucureşti)
Arbitri asistenți: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa)
Arbitru rezervă: Viorel Nicușor Flueran (Craiova)
Observatori: Laurenţiu Vărgatu (Brăila), Lucian Cârjă (Constanţa)
Stadion: „Nicolae Dobrin” (Argeș)

Citește mai multe știri din Liga 2:

Balint îndeamnă la calm, iar Niculescu visează în continuare la promovare: „E greu, dar nu s-a încheiat nimic”

CSM Reșița continuă mutările pentru sezonul viitor! A semnat cu un fost portar al lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (121)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  22 Iulie 2020, 15:52

Din pacate ne vom intalni cu Rapid in liga 2, ce erau derbyurile de odinioara in liga 1, acum ne vom vedea in liga 2, si ei mai stau un an, la fel si noi, dar poate tot rau spre bine, la anu promovam amandoua. Forza Dinamo. Bafta Rapidului !!

soad
soad  •  22 Iulie 2020, 15:39
Postat de octavianus pe 22 Iulie 2020, 10:44

Podul de piatra s-a daramat A venit apa si l-a luat Vom face altul pe rau in jos Unul mai trainic si mai frumos Sper ca nimeni nu a uitat cand galeria canta cu lacrimi in ochi acest cantec.....acum cand totul este pierdut, sper un singur lucru, ca s-a invatat ceva din greselile acestui sezon, nu am avut nici o secunda lot pentru a promova, doar speranta si "nebunia" de suporteri rapidisti, onoarea si traditia care ne impinge mereu inainte, obligatoriu inainte, dar nu este destul dorinta daca esti neputincios. Nu reprosez nimic jucatorilor, antrenorilor, atat au putut, asta le este valoarea, unii dintre ei cred ca se trezesc dimineata si nu le vine sa creada ca imbraca tricoul Rapidului. Ori o luam de la capat ( nu mai este mult si incepe noul sezon ) ori facem achizitii SERIOASE, ori la anul vom fi exact in aceiasi situatie. Avem nevoie de fotbalisti ( nu neaparat rapidisti....devin rapidisti dupa 2 meciuri cu tribuna plina...Bozo nu era rapidist nici Spadacio nici Buga....Moldogol....ERAU FOTBALISTI.....apoi au devenit rapidisti ) deci FOTBALISTI, aici este treaba conducerii si desigur a antrenorului, fara o strategie de achizitii, fara valoare in ghete....suntem doar o echipa de amatori...de la primul pana la ultimul om din club....asa am aratat anul asta..... LA TREABA !! nu este timp de pus cenusa in cap...LA TREABA DOMNILOR DACA VRETI IN PRIMA LIGA.....SIMPLU ! FZR ! si Doamne ajuta ! p.s. am aproape 60 de ani si alerg in medie 65 - 70km pe luna..

De acord, mai bine stam inca 10 ani in B decat sa ajungem in A si retrogradam sau mai rau sa devenim o echipe de pluton ce nu conteaza.

octavianus
octavianus  •  22 Iulie 2020, 10:47

p.s. am aproape 60 de ani si alerg in medie 65 - 70km pe luna.....sunt multi jucatori din lotul Rapidului cu care as avea curaj sa fac o intrecere pe 100 de metri....cred ca alerg mai bine ca ei.....

Vezi toate comentariile (121)
Comentează