FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Lucescu despre o revenire la Dinamo: „O să vină o vreme când o să pun și eu umărul”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 22:20 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 22:45

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a revenit în România în pauza competițională și a comentat, la sosire, ultimele evenimente de la Dinamo București.

„Îmi pare bine că Dinamo a făcut meci nul, că a luat un punct important. Punctul ăsta dă mult entuziasm și motivează jucătorii pentru următoarele jocuri. Prezența lui Rednic acolo este pozitivă, din toate punctele de vedere. Eu sunt afară, ei sunt aici. Eu nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo. O să vină o vreme, pesemne, când o să pun și eu umărul. O să vină o vreme!”, a spus Il Luce.

Florin Răducioiu vrea la Dinamo: „Încă sunt tânăr, vreau să dau ceva echipei”

Florin Răducioiu, 51 de ani, ar fi dispus să lucreze din nou pentru Dinamo.

Răducioiu a lucrat în 2006/2007 la Dinamo, director sportiv, în timpul primului mandat al lui Rednic în Ștefan cel Mare. Fostul atacant al roș-albilor a mărturisit că nu a mai fost contactat de către dinamoviști în ultimii ani, altfel ar fi cântărit o ofertă a clubului la care s-a lansat.

Florin Răducioiu, gata să lucreze la Dinamo

„Dinamo nu avea altă posibilitate decât să-l cheme pe Rednic. Ştie foarte bine clubul, poate să fie omul potrivit. Mă bucur ca nu au mai pierdut cu UTA. Acesta e un semnal foarte pozitiv, mă bucură. Îmi pare rău că nu au câştigat, au fost egalaţi dintr-o neatenţie. 

Le face bine această pauză, pentru a cunoaşte mai bine jucătorii, pentru a comunica mai mult cu ei, pentru a-i face să înţeleagă că orice meci e o finală. 

Eu am fost pe vremea când Borcea m-a chemat, ca director sportiv, şi a fost o experiență foarte scurtă. Eu sunt de 5 ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. Nu e problemă pentru mine. Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine", a spus Florin Răducioiu la Telekom Sport.

4 repere despre Florin Răducioiu:

  1. E al treilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Dinamo în campionat, după Marius Niculae și Paul Codrea: a început la 16 ani, 1 lună și 23 zile, pe 10 mai 1986;
  2. A marcat trei goluri în finala Cupei României din 1990, Dinamo - Steaua 6-4, o performanță pe care, în 176 de episoade din Derby, a mai izbutit-o doar Alexandru Ene I (Dinamo - Steaua 6-2 în campionat, 1 octombrie 1951);
  3. Toate cele 21 de goluri marcate pentru România au fost înscrise în meciurile oficiale. Într-un clasament privind reuşitele în partidele pe puncte, Răducioiu ocupă locul 3, după Hagi (26) şi Mutu (24);
  4. A marcat un gol pentru Milan în grupele UCL în sezonul în care italienii aveau să cucerească trofeul: 1 decembrie 1993, Milan - Porto 3-0, a deschis scorul.

Deian Sorescu, după egalul cu UTA: „Mă așteptam să nu fiu convocat la națională”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Clubul i-a anunțat transferul la Dinamo: „Mult succes alături de Mircea Rednic”

Pe zero! Cifre horror pentru jucătorul care a debutat la 16 ani sub comanda lui Rednic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
110146613198286
Gabi Simon  •  05 Octombrie 2021, 16:33

Va veni vremea cind Nea Mircica va pune umarul sa ajute echipa asta speciala de securisti din ceruri, acolo nu-i mai cere nimeni de pomana.

remarque
remarque  •  05 Octombrie 2021, 11:52

Timpul tace si trece. Pentru ***, pentru palmasi, la fel ca pentru tine sau Tiriac. S-ar putea sa nu mai apuci sa pui umarul daca te mai gandesti mult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  05 Octombrie 2021, 10:33

Oare cand o veni vremea ? Dar pentru ce ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close