FOTBAL  »  Superliga  »  TURCIA

Mircea Lucescu și-a dat acordul: semnează cu Beșiktaș! Va fi „vânător de talente” la echipa turcă

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2020 11:45

Mircea Lucescu și-a dat acordul să revină la Beșiktaș, echipă cu care a câștigat campionatul în 2003. Potrivit cotidianului local Fanatik, „experimentatul român, care îi va ajuta și pe conducători, și pe antrenorul Yalcin Sergen, s-a operat în urmă cu două luni, iar doctorii i-au cerut să ia o pauză până în iunie”. 

În acest sfârșit de săptămână, Mircea Lucescu va merge la Istanbul pentru a discuta cu președintele lui Beșiktaș, Ahmet Nur Cebi. Presa locală susține că deja există un acord de principiu. 

Cotidianul turc Fanatik a aflat deja ce va face tehnicianul în vârstă de 74 de ani la Istanbul. Va fi consultant, îi va ajuta și pe conducători la restructurarea clubului, dar și, cu sfaturi, pe antrenorul Sergen. În plus, știind ce ochi are Luce la tinerii jucători și ce conexiuni are pe piața sud-americană, mai ales în Brazilia, șefii alb-negrilor vor ca el să atragă marile talente spre „Vodafone Arena”. 

Ar avea deja o listă cu 100 de nume de fotbaliști străini și autohtoni, inclusiv cu turci care au crescut în vestul Europei. Potrivit aceluiași jurnal, Ahmet Nur Cebi ar fi dorit să încheie un contract mai lung cu Mircea Lucescu. 

„Dar, pentru că a fost operat în urmă cu două luni, iar doctorii i-au cerut să ia o pauză până în iunie, experimentatul român va decide în vară dacă va prelungi acordul, în funcție de starea sa de sănătate”, a dezvăluit Fanatik.

VIDEO Mircea Lucescu: "Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește și: 

Ianis Hagi, primele critici în Scoția! Ironizat după înfrângerea lui Rangers: „Cu ce picior a marcat?” » Ce spun fanii echipei sale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mircea_pop112
mircea_pop112  •  13 Februarie 2020, 13:23

Nu zicea-ti ca merge la Rapid? Cu primaru, cu notaru. ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează