INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KILMARNOCK - RANGERS 2-1

Ianis Hagi, primele critici în Scoția! Ironizat după înfrângerea lui Rangers: „Cu ce picior a marcat?” » Ce spun fanii echipei sale

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2020 11:35

Ianis Hagi (21 de ani) a jucat 82 de minute în înfrângera lui Rangers cu Kilmarnock, 1-2. Suporterii lui Celtic, liderul din Scoția, cu 10 puncte peste Rangers, de-abia așteptau să lanseze ironiile după înfrângerea marilor rivali. Dar unii susținători ai lui Rangers afirmă: „Ianis e prea bun pentru echipă” 

Dacă fanii lui Rangers îl elogiau pe Ianis după golul marcat cu Hibernian, comparându-l cu Brian Laudrup, acum unii au început să-l critice pe rețelele de socializare la prima înfrângere. 

„Îl respect, dar Hagi nu va câștiga campionatul pentru noi”, a scris un suporter albastru. Altul a adăugat: „Nu pricep. L-am avut pe Hagi, omul de 100 de milioane de euro”. O ironie după declarația lui Gigi Becali. Și un susținător enervat de decizia tactică a lui Gerrard: „Am transferat un număr 10 de creație și la noi joacă în bandă, pe dreapta. E talentat, însă nu e folosit pe postul lui”.

Alții cred în el. „Tânărul Hagi gândește rapid și are viziune.” Sau „Ianis e prea bun pentru echipă. Le-a oferit coechipierilor cinci, șase mingi pe poziții excelente, iar ei le-au stricat”.

Ultrașii lui Celtic, marii rivali, n-au scăpat ocazia unor înțepături. „Cu ce picior a înscris Hagi la Kilmarnock?”. Ori „Probabil că Hagi merită 200 de milioane acum”. 

VIDEO » GOLUL MARCAT DE IANIS HAGI ÎN RANGERS - HIBERNIAN 2-1 

Citește și: 

Ianis Hagi și colegii săi desființați de Steven Gerrard după înfrângerea lui Rangers: „Am crezut că avem mentalitate și caracter! S-a dovedit că greșeam”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  13 Februarie 2020, 17:05
Postat de andrei.33 pe 13 Februarie 2020, 16:43

Astia de la gsp nu e suficient că publica cronica minut cu minut cand joaca Ianis, mai intra si pe site-uri din Scotia sa vadă ce comenteaza forumistii acolo. Get a life...

Ei cica sunt ziaristi...traduc ce scriu alte site-uri din strainatate

andrei.33
andrei.33  •  13 Februarie 2020, 16:43

Astia de la gsp nu e suficient că publica cronica minut cu minut cand joaca Ianis, mai intra si pe site-uri din Scotia sa vadă ce comenteaza forumistii acolo. Get a life...

melcul_furios
melcul_furios  •  13 Februarie 2020, 16:15

Ar fi interesanta o reactie de la jurnalistii aia care dupa primul meci il ridicau in slavi si ne spuneau cum s-au pacalit italienii si belgienii si ce talent urias au pierdut.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează