FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

MIRCEA REDNIC A PLECAT DE LA DINAMO // VIDEO Mircea Lucescu și Ioan Andone au găsit vinovatul după plecarea lui Rednic » Ionuț Negoiță, luat la țintă: „Nu poți fără bani!”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 18:00

Ex-dinamoviștii Mircea Lucescu și Ioan Andone au fost surprinși de plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo. Cei doi au găsit cu greu explicații, chiar dacă formația alb-roșie s-a aflat la finalul celui mai slab sezon din istorie.

Înseamnă că nu a reușit să convingă conducătorii de necesitatea de a face eforturi pentru a crea o echipă competitivă, așa cum și-ar fi dorit”, a zis Mircea Lucescu, fost antrenor de la naționala Turciei.

Ioan Andone merge și el pe aceeași idee, cum că patronul Ionuț Negoiță n-a dorit să investească mai mult, iar antrenorul a fost nevoit să plece, fiind convins că altfel nu poate face performanță: „Orice antrenor își dorește să facă mai mult și nu poți să realizezi nimic în fotbal fără bani. Numai dacă ai în spate o construcție sănătoasă, cu un centru de juniori, cu o echipă care joacă în Divizia B... Nu e cazul la Dinamo să aibă toate lucrurile astea”.

 

 

 

VEZI ȘI:

Eugen Neagoe e favorit să fie noul antrenor al lui Dinamo! Și Florin Bratu e pe listă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
danirovl
danirovl  •  03 Iunie 2019, 19:09

Zicea lumea ca dinamo nu are un buget chiar asa mic pt liga 1...ca ar fi in primele 4 echipe...doar ca noi am terminat pe 9! Aia care au terminat inaintea noastra au facut achizitii bune cu bani putini...la dinamo nu exista unu cu "ochi " format pt cumparare de jucatori. ...oricum in fotbal nu poti sa vinzi toti jucatorii buni la prima oferta...e sinucidere! Ai ti 2 ani ,pana apar altii si vinzi Scump cand ai rezultate...cate 1 sau 2 ...continui sa cumperi dupa...cam asa merge domnu' negoita!...aici nu e bisnita de anii 90,sa iti scoti de 10 ori banii in 2 sapt!!!

2036290743290484
Ion Marin  •  03 Iunie 2019, 18:49

Bai Ando , tu , nea Mircea Lucescu si alti dinamovisti , il lasti pe ageamiul de Negoita sa pulverizeze clubul la care ati avut atatea satisfactii?Daca s ar fi unit toata suflarea dinamovista , l ar fi suflat ca un Taifun, ar fi luat clubul si il ducea mai departe .Voi stati cu mainile in san si vorbiti pe la colturi, Tiriac vaneaza , iar nea Cornel viseaza , sau *** despre Tapie si flasneta Craciunescu.Asta e , nu va pasa deloc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează