FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Eugen Neagoe e favorit să fie noul antrenor al lui Dinamo! Și Florin Bratu e pe listă

Articol de , - Publicat luni, 03 iunie 2019 14:42

Eugen Neagoe, 51 de ani, este dorit de Ionuț Negoiță pentru banca lui Dinamo, după plecarea lui Mircea Rednic.

Eugen Neagoe, fost antrenor la Sepsi, este acum în pole-position pentru banca lui Dinamo, potrivit siteului sport.ro.

Sursele GSP.RO spun că Negoiță îl vrea cu insistență pe Eugen Neagoe, fiind dispus să facă orice pentru a-l aduce. Cei doi vor avea o întâlnire în această seară.

Neagoe a impresionat la Sepsi, echipă la care a avut rezultate bune și a calificat echipa în play-off.

Neagoe, care a fost secundul lui Victor Pițurcă la Steaua și la naționala României, a mai antrenat la U Craiova, Pandurii, FC Drobeta, Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iași și Sepsi.

Și Bratu e pe listă

Florin Bratu este și el pe listă. Principele atuuri ale „Mitralierei” ar fi rezultatele din play-out sezonului trecut, când a terminat pe prima poziție, dar și faptul că promovează și știe să lucreze cu tinerii.

Mircea Rednic s-a despărțit oficial de Dinamo, după ce echipa a terminat pe locul 9 și antrenorul s-a certat cu finanțatorul Ionuț Negoiță.

  • Bratu are 14 victorii, 2 egaluri și 7 înfrângeri la Dinamo, echipă pe care a antrenat-o între 26 februarie 2018 și 23 septembrie 2018.
  • Când a plecat de la Dinamo, Bratu a lăsat echipa pe locul 10, cu 10 puncte în 9 etape.
  • Între timp, Bratu a antrenat în Liga 2 la Aerostar Bacău, echipă care a retrogradat în Liga 3

Liviu Ciobotariu și Claudiu Niculescu au refuzat, iar Stoican nu e dorit

Liviu Ciobotariu a prima alegere a lui Ionuț Negoiță. Ciobotariu, fost antrenor la Dinamo, este în Liban, urmând să preia naționala locală după ce și-a terminat contractul cu FC Botoșani.

Acesta și-a dat deja cuvântul față de șefii Federației și nu e tentat de oferta primită de la „câini”.

Flavius Stoican, fost tehnician al lui Dinamo, nu este dorit de toți membrii conducerii, în timp ce Claudiu Niculescu exclude o revenire, după ce a fost dat afară după 3 meciuri.

Ești de acord cu decizia lui Negoiță de a-l da afară pe Rednic?

DA
NU

Citește și: 

Culisele demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
mosvasile
mosvasile  •  03 Iunie 2019, 17:49
Postat de zorrozabal pe 03 Iunie 2019, 15:31

Da-i Doamne lu'Negoitza mintea cea din urma!Sa-l cheme pe Bratu innapoi!Bratu intinerise echipa-juca de fiecare data cu 5 jucatori sub 21 de ani in teren-si o romanizase!Incepuse bine campionatul cu un 3-3 pe terenul fcsb si un 1-0 cu Viitorul-prima victorie "acasa"cu Viitorul!A venit apoi acea imixtiune marsava a lui Becali, cu ofertarea capitanului Nistor-in plin campionat-ceeace a destabilizat echipa si au inceput infrangerile!Apoi a intrat"in scena"toxicul intrigant Cornel Dinu, iar Bratu s-a zapacit de tot si a inceput sa schimbe formula de echipa-mai ales in aparare-dupa cum ziceau unul si altul si pana la urma a fost nevoit sa plece!Dupa doar...8 etape,cand echipa era la doar 3 puncte de locul de play off!Ce a urmat,a fost un coshmar!"Cainii" au fost alungati-iar Dinamo practic desfiintata- ca sa se incerce... incropirea unui fel de Mouscron de Romania, cu straini "second hand"!Bine ca s-a terminat acest vis urat!Vino Bratule si cheama catzeii inapoi!Fie ca Dinamo sa fie din nou echipa"cainilor rosii",care sa suie adversarii pe garduri!Augh!Augh!Augh!

Nu il aduce inapoi pe Bratu!Ca nu vor intinerirea echipei!ei vor tot asa,la mica ciupeala!

cneius
cneius  •  03 Iunie 2019, 17:42

Pai Neagoe e cu Craiova, nu-l vad antrenor la Dinamo

1213785285311900
Adrian Ionica  •  03 Iunie 2019, 17:18

Sa vina chirila cu creditul..

Vezi toate comentariile (37)
Comentează