FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mircea Rădulescu la Radio.GSP.ro: "Boloni nu vine la Steaua pentru că nu acceptă să fie terfelit de Becali"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 17:12

Directorul Şcolii de Antrenori a spus la Radio.GSP.ro Becali ar trebui să se orienteze spre antrenorii străini, pentru că cei din ţară îi cunosc obiceiurile.

"Felul în care s-a purtat Becali cu antrenorii i-a îndepărtat pe tehnicienii români de Ghencea. Loţi Boloni nu cred că va da curs ofertei Stelei pentru că el nu acceptă să fie terfelit oricum", a spus Mircea Rădulescu.

Acesta a vorbit şi despre soluţiile pentru naţionala României. "Azi a fost Iordănescu pe la Federaţie să discute cu şefii. Evident, îşi doreşte enorm să ajungă din nou în angrenajul naţionalei.Dacă nu va fi Hagi noul antrenor, ideal ar fi tot un tehnician român. Avem zeci de soluţii mai bune decît acest german, Schafer".

Directorul Şscolii de Antrenori din cadrul FRF a vorbit şi despre noua generaţie de antrenori care încearcă să-şi ia licenţa PRO, remarcîndu-i pe Dan Alexa şi Claudiu Niculescu.

"Pregătim acum noua generaţie de antrenori. Alexa s-a descurcat extraordinar pînă acum, dar la fel de bine au făcut-o Caludiu Niculescu, Diniţă sau Trică. Pentru a avea rezultate, terbuie să prindă şi contracte bune la început de carieră".

Ascultă online Radio.GSP.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
blaustein
blaustein  •  07 Iunie 2011, 20:44
Postat de bimbi79 pe 07 Iunie 2011, 17:38

Ce minte ingusta are acest Radulescu. A imbatranit degeaba... Sunt convins ca orice antrenor care are rezultate, la Steaua si nu numai, nu va fi terfelit de nimeni. Peste tot rezultatele tin in scaun un antrenor si nu in ultimul rand, jucatorii, pt. ca de ei depinzi. Mosule... lasa-te si lasa-ne !

E greu sa ai rezultate la Steaua. In primul rand ai jucatori nu foarte buni, care pe langa faptul ca sunt neplatiti la timp si nici nu iau foarte multi bani, stau mai mult cu gandul la ce va spune patronul,decat la fotbal. Sa-i motivezi, e destul de greu din motive lesne de inteles.Sa zicem ca ai putea sa-i pui pe picioare intr-un timp mai lung, dar care nu exista.Deci cum vrei sa faci performante fara valoare, fara bani, fara incredere, fara timp de a indrepta aceste lucruri? E imposibil, nimeni nu vareusi, parerea mea.

rica_ciorbaru
rica_ciorbaru  •  07 Iunie 2011, 20:44

jiji ,jiji nu-i lasa,nu-i lasa,in b, cu ei

rica_ciorbaru
rica_ciorbaru  •  07 Iunie 2011, 20:41

bai,aurolacilor voi nu vedeti ca nimeni nu mai vrea sa antreneze steaua

Vezi toate comentariile (13)
Comentează