FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Mircea Rednic a bătut palma cu Poli Iași și s-a supărat pe un jucător încă din prima zi: „M-a dezamăgit, e lipsă de respect”

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 13:12

POLI IAȘI // Mircea Rednic (57 de ani) a stabilit azi ultimele detalii contactuale cu Mihai Chirica, primarul Iașiului, tehnicianul urmând să fie în scurt timp prezentat în „Copou”. 

„M-am înțeles pentru un contract pe 6 luni, cu opțiune de prelungire. Obiectivul este locul 10. Nu vin ca investitor sau sponsor, doar ca antrenor, dar voi împrumuta cu mare drag clubul dacă va fi nevoie.   

Destinul a făcut să vin la Iași. În vară, când nu aveam echipă, am stat cu Teja în cantonament la Poli Iași și mi-a plăcut atmosfera. M-am sfătuit cu el înainte să vin, îmi place baza de pregătire. Nu voi schimba jucătorii decât dacă va fi nevoie”, a declarat Rednic, care a ținut să precizeze că fiica sa Luana „nu are acum niciun jucător în România, e doar un intermediar”.

La rândul său, Mihai Chirica a declarat: „Sunt bucuros pentru că a venit un asemenea antrenor. Banul e ochiul dracului, noi vom pune pe primul loc latura sportivă, nu pe cea financiară. Cei de la club vor găsi o soluție”: 

Staff-ul lui Rednic: 

Secund: Sorin Colceag și Andrei Cristea (antrenor-jucător)
Antrenor cu portarii: Benone Dohot 
Preparator fizic: Honceriu Cezar 

De la reunirea de azi au fost învoiți jucători precum Loshaj, Roșu, Hațiegan sau Carlone, însă un absent nemotivat a fost Platini, unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei: „M-a dezamăgit teribil, e lipsă de respect”, a comentat Rednic. 

Nici Passaglia nu și-a făcut apariția primul antrenament al anului: acesta anunțase că va fi prezent, dar acest lucru nu s-a întâmplat, bănuindu-se că argentinianul ar fi avut probleme cu avionul. 

Lotul prezent la reunire: 

1. Ștefan Târnovanu 
2. Axinte Teodor 
3. Francisc Cristea 
4 . Andrei Cristea 
5. Alberto Cobrea 
6. Cosmin Frăsinescu 
7. Onea Răzvan 
8. Bălan Adrian 
9. Ovidiu Mihalache 
10. Marius Chelaru 
11. Narcis Bădic 
12. Doru Popadiuc 
13. Adria Gallego 
14. Devesa Didac 
15. Radu Andrei 
16. Horșia Ovidiu 
17. Șerban Sorin 
18.Gai Assulin 
19.Cosmin BÎrnoi 
20.Rodny Cabral 
21.Bradley Diallo 
22. Nicandro Breveld 

Vezi și: 

Poli Iași // Împrumută Mircea Rednic clubul? „Puriul” poate finanța 3 transferuri din propriul buzunar!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
112830093572328
Ion Alexe  •  08 Ianuarie 2020, 16:19

Atentie la Brevelt ! este ,, pe mana,, cu ciobanul infractor dovedit ...il foloseste si la indirecte ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Ianuarie 2020, 16:12

Îi doresc succes! Deși n-a prea avut la echipele din afara Bucureștiului...

blatistu49
blatistu49  •  08 Ianuarie 2020, 15:01

ai grija REDNIC ..BREVELD te rezolva ..pardon numai ai meci cu FCSB u are la activ autogoluri penalty uri facute toate cu FCSB

Vezi toate comentariile (7)
Comentează