FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași // Împrumută Mircea Rednic clubul? „Puriul” poate finanța 3 transferuri din propriul buzunar!

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 09:03

Dacă Poli Iași nu reușește să facă rost de bani, Mircea Rednic (57 de ani), noul antrenor al moldovenilor, s-ar putea vedea nevoit să finanțeze din propriul buzunar 3 jucători pe care-i va aduce fiica sa, Luana.

Rednic va fi prezentat în cursul zilei de astăzi la Iași. „Doar ca antrenor principal", așa cum a ținut el însuși să precizeze când a fost întrebat dacă va și investi în club.

Problema e că Poli se confruntă cu o situație financiară precară, iar dacă președintele Adrian Ambrosie nu reușește să facă rost de bani, „Puriul" ar putea fi nevoit să-și finanțeze singur transferurile pe care vrea să le opereze.

Potrivit „Ziarului de Iași", tehnicianul vrea să aducă, prin intermediul fiicei lui, Luana, trei jucători cu salarii de 6.000 de euro lunar, ce se situează mult peste media echipei. Contracte pentru susținerea cărora e foarte posibil să împrumute clubul și să-și recupereze banii în vară, din prima rată a drepturilor TV pentru sezonul viitor, cifrată la un milion de euro. 

El a mai scos bani din propriul buzunar și în ultimul mandat la Dinamo (2018-2019), când le-a plătit prime jucătorilor.

1,5 milioane de euroe suma la care se ridică datoriile lui Poli Iași în acest moment

vezi și:

FCSB // Gigi Becali i-a făcut primul „11” lui Vintilă » 3 măsuri impuse pentru etapele decisive din 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mariuss72
mariuss72  •  08 Ianuarie 2020, 13:42

O sa prosteasca si acolo niste creiere netede cu tactica asta de pozat in salvatorul clubului.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  08 Ianuarie 2020, 13:11

Banii sunt Dumnezeul lui Rednic ! Nimic altceva ! Iubitorii de fotbal din Iasi o sa aiba jucatori colorati care iubesc banii nu culorile sau orasul

ray51
ray51  •  08 Ianuarie 2020, 09:59

Iar incepe Rednic cu manevrele lui financiare...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează