FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic a început deja să caute înlocuitor pentru Dan Nistor! Ion Gheorghe, Diego Fabbrini și Mihai Răduț pot ajunge la Dinamo

Mircea Rednic +3   FOTO
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 20:07

Dan Nistor, 30 de ani, va pleca la vară de la Dinamo, așa cum a anunțat azi Gazeta Sporturilor.

Roș-albii au început deja căutările pentru a-și asigure serviciile unui nou pasator care să alimenteze ofensiva „câinilor".

Ar putea chiar să readucă în Ștefan cel Mare un puști crescut la Dinamo, pe Ion Gheorghe (19 ani), care a făcut furori la Voluntari, e al doilea cel mai bun pasator din campionat.

Doar că prețul e „prohibitiv” pentru Dinamo, momentan: 50.000 de euro. Chiar și Rednic s-a amuzat pe seama subiectului: „Voi credeți că banii cresc în pom?!".


Ion Gheorghe

1.000.000 €este cota lui Nistor, potrivit transfermarkt.de

Alte două variante

Dinamo are la îndemână și alte variante de jucători care să vină gratis: Mihai Răduț (Lech Poznan), care ar fi „arvunit” deja, și Diego Fabbrini (FC Botoșani), amândoi urmând să devină liberi din vară.

  • Mihai Răduț, 29 de ani, își va rezilia contractul cu polonezii de la Lech Poznan, echipă pentru care a jucat 20 de meciuri în acest sezon. A mai evoluat la Curtea de Argeș, FCSB, Pandurii și Hatta Club.

  • Diego Fabbrini, 28 de ani, este unul dintre cei mai apreciați mijlocași din Liga 1. Este la Botoșani din septembrie 2018 și în acest sezon are 5 goluri în 24 de meciuri.

Citește și:

Plecarea lui Dan Nistor ar răvăși Dinamo! 3 efecte nefaste pentru echipa lui Mircea Rednic


Dan Nistor pleacă de la Dinamo! Încă o afacere marca Negoiță: prețul de doi lei cerut pe cel mai bun pasator

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
chris_bu67
chris_bu67  •  07 Mai 2019, 13:54

Ion Gheorghe,fostul nostru jucător.Negoiță e neputincios,nu poate face nici un transfer,noroc cu Rednic,restul e can-can,inclusiv construirea noului Velodrome.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  03 Mai 2019, 09:24

L-as aduce pe Fabbrini sau pe Gheorghe. Radut ar fi ultima optiune.

bogdany8
bogdany8  •  03 Mai 2019, 05:07

Fabbrini, ar fi o alegere super, baiatu ala chiar stie cu mingea si ar fi un mare plus-plus de tot, acolo in banda............ in locu lui nistor din tara nu prea ai pe cine sa iei, deci ramane piata straina, dar fabbrini trebuie luat acum in vara

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close