FOTBAL  »  LIGA 1  »  IAȘI

Mircea Rednic a salvat-o pe Poli Iași! Suma pe care antrenorul a oferit-o clubului

Mircea Rednic este din luna ianuarie antrenorul lui Poli Iași
Mircea Rednic este din luna ianuarie antrenorul lui Poli Iași

Articol de - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 14:55

Antrenorul lui Poli Iași, Mircea Rednic (58 de ani), a contribuit la acoperirea sumei de 80.000 de euro, de care clubul mai avea nevoie pentru a-și lua licența. A virat astăzi banii.

Poli e sigură de licenţiere. Antrenorul Mircea Rednic a virat azi în conturile clubului ieşean 60.000 de euro. Cum şefii clubului au făcut rost și de restul, datoriile de peste 80 000 de euro care împiedicau licenţierea vor fi lichidate. 

Mircea Rednic ajută financiar Poli Iași

Poli a achitat restanţele pentru că vrea să obţină şi licenţa pentru cupele europene, unde speră să ajungă prin intermediul Cupei, competiţie în care a ajuns în semifinale. Conform oficialilor din Copou, licenţierea pentru Europa are ca termen 30 aprilie, iar termenul pentru cea internă are şanse de a fi prelungit până în mai. 

E a doua oară când Rednic scoate Poli dintr-un impas major. El împrumutase clubul cu 100.000 de euro şi la începutul anului, când existau multe restanţe presante. Antrenorul nu cere dobândă pentru sumele împrumutate, pe care şi le va recupera în vară, din drepturile de televizare. 

În plus, în nici trei luni de când antrenează în Copou, Rednic a mai dat jucătorilor şi angajaţilor clubului 15.000 de euro, sub diferite forme.

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Poli Iași:

WOW! Încă o arenă ultramodernă în Liga 1: stadion în stil „Coroana Regelui Ferdinand”

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași: „5 schimbări? O propunere nerealistă!”

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (1)
regalistul
regalistul  •  25 Aprilie 2020, 09:07

Respect Domnule Rednic. Sper să refuzați oferta din Belgia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează