FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

BREAKING NEWS Mircea Rednic a suferit un infarct: „A simțit dureri în piept din timpul meciului cu FCSB” » Tehnicianul a fost operat

Mircea Rednic a suferit un infarct / Sursă foto: Facebook@ UTA
Mircea Rednic a suferit un infarct / Sursă foto: Facebook@ UTA

Articol de , - Publicat miercuri, 30 august 2023 14:41 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 15:34

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, a suferit un infarct. Tehnicianul arădenilor a fost supus unei intervenții chirurgicale, aspect confirmat de club, dar și de Alexandru Meszar, conducătorul „Bătrănei Doamne”.

Tehnicianul în vârstă de 61 de ani a simțit dureri în piept în timpul meciului cu FCSB de luni, dureri care au persistat și a doua zi, dar și astăzi. Rednic a luat decizia să se prezinte la spital, acolo unde medicii i-au pus diagnosticul de infarct miocardic. „Puriul” a fost operat miercuri la Spitalul Județean din Arad, starea sa fiind una stabilă. 

În mod cert, Rednic nu va sta pe bancă în următoarele două meciuri ale echipei, confruntarea cu Dumbrăvița din Cupă, programată joi, și deplasarea de la Sfântu Gheorghe de luni, din campionat. Arădenii vor fi conduși de pe bancă de „secunzii” lui Rednic.

„Va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână”, a informat UTA, pe canalele oficiale. 

UTA confirmă: Mircea Rednic a suferit un infarct! Medicii i-au montat un stent în cursul zilei

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. 

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată într-un comunicat emis de club

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Cristian Dină e medicul cardiolog care l-a operat pe Rednic. 

Alexandru Meszar: „Mircea Rednic e bine, se recuperează”

Despre situația lui Rednic a vorbit și Alexandru Meszar, conducătorul de facto al clubului: 

„Este bine acum. Am vorbit cu el și este optimist, așteaptă să se întoarcă lângă echipă. În timpul meciului cu FCSB, a transmis staff-ului medical că nu se simte prea bine, a simțit anumite înțepături în piept. Ulterior, starea s-a agravat, așa că am decis să mergem la cardiolog pentru a face investigații. Îi dorim multă săntăte și așteptăm să se facă bine”, a spus Alexandru Meszar, conducătorul arădenilor, pentru Gazeta Sporturilor. 

Anul trecut, Rednic se operase de coxartroză

În trecut, Mircea Rednic s-a mai confruntat și cu alte probleme de sănătate. În aprilie 2022, tehnicianul a fost operat de coxartroză, o afecțiune care se manifestă prin degradarea articulației șoldului.

Pe 12 decembrie 2021, când încă o pregătea pe Dinamo, Mircea Rednic declara că și-a anulat operația la șold pentru a antrena echipa din „Ștefan cel Mare”, de la care a fost ulterior demis. În vara lui 2019, „Puriul” suferise o intervenție chirurgicală și la piciorul stâng.  

Citește și alte știri de actualitate: 

Jocul lui Dinamo, criticat din interior: „Observăm un oarecare declin. Murmurul creat la adresa stilului lui Burcă pare să prindă contur”

Cât va lipsi Vlad Chiricheș din cauza accidentării suferite la Arad: „Ruptură!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
tristan
tristan  •  30 August 2023, 19:20
Postat de roadghost pe 30 August 2023, 15:43

Ce tare, s-au apucat fcsbistii sa ne zica de karma :))))....bai baieti, 95% dintre voi confunda feng shui-ul cu puiul Shanghai si cred ca stafilococul auriu e ceva ce se poate amaneta, ciocul mic si un pic de decenta vizavi de omul ala!!

Fanii CSA is f inteligenți și "elevati" cum spune un looser pe aici.Merg cu sicriul după ei la stadion când joacă FCSB,își varsă zoaiele pe site ul GSP,se crizează prin emisiuni la tv,se fac stăpâni pe ceva ce nu i a lor ,au oricând mai degrabă o înjurătură la indemna decât o explicație logică pt orice subiect ,sunt agresivi in limbaj ,trăiesc din banii statului (sau a părinților ,după caz) și vor legi cu dedicație.Evident că toate astea sunt caracteristici ale unor oameni inteligenți și educați ,nicidecum a unora coborâți din copac

bavaria
bavaria  •  30 August 2023, 17:55

draga domnule Rednic,e o f mica diferenta de varsta intre noi doi, doar asta ar fi motivul pt care-mi permit sa te sfatuiesc; te-am apreciat mult ca si jucator,te-am apreciat ca si antrenor in Belgia, nu te-am mai apreciat ca si antrenor in RO, dupa ce ti-ai introdus fata in sistem pt comisioane si pt a avea si ea un job decent,ca dovada nici rezultate in campionatul Romaniei n-ai mai avut,exceptand perioada Dinamo. ca de la cardiac la cardiac imi permit sa te sfatuiesc sa renunti la stresul antrenoratului incepand din clipa externarii. ai familie,traieste-ti viata alaturi de sotie,fata,nepoti, pt ca daca mai stai in stresul antrenoratului te duci. si ar fi pacat. bani ai, deci lasa microbul fotbalisti pt altii si odihneste-te. MULTA SANATATE SI VIATA LUNGA-TI DORESC!!!

VanBasten
VanBasten  •  30 August 2023, 17:48
Postat de tristan pe 30 August 2023, 17:13

Nu i mai trist decât e viața ta.

Trist raspuns.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează