LIGA 1  ·  DINAMO

Mircea Rednic a trecut la jigniri și expresii suburbane în scandalul cu Florin Prunea: „O să plătești, prostule!” + Replica fostului portar

Marti, 23 Iulie 2019, 10:25

Scandalul continuă. Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, l-a jignit azi pe Florin Prunea, președintele „câinilor”, pe care spune că-l va da în judecată dacă nu vine cu probe după ultimele acuze ale oficialului dinamovist. Cei doi au împărțit același vestiar la Dinamo timp de 3 ani, în perioada 1985-1988.

„Am fost atacat. O să-l dau în judecată pe Prunea. Zicea că are probe, chiar îl rog să vină. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu credeam că e prost. La Dinamo nu te poți c**a de foame și el vorbește de sute de mii de euro comisioane. Să vadă hârtia unde eu am renunțat la salarii. El mă face căpușă pe mine... Noi nu aveam bani să ne plătim salariile, de-aia au apelat la mine. Decât să ajungem să ne împrumutăm ca alții pe la Gigi Becali sau pe la bănci, s-a apelat la mine. Domnul Prunea să vină să probeze cu martori. E prostuț băiatul!

Legătura mea cu suporterii e bazată pe respect. Eu îi judec pe ei ce fac?! Pot eu să cumpăr suporterii lui Dinamo?! Prunea a trecut degeaba pe la Dinamo, dacă spune asta. Așa gândesc suporterii, nu poți să-i judeci tu. Acum o săptămână spuneai că suporterii au afaceri și acum îi distrugi.

Băiatul e pierdut! L-au găsit pe Prunea gură mare. Dar domnul Prunea o să plătească. El îmi face mie program. Eu n-am nicio relație cu tine Prunea. L-am sunat pe doctorul Bătineanu să-mi spună de Eugen. Eu cu doctorul ăsta am lucrat atâta timp, am rămas prieteni. Normal că m-am interesat de sănătatea lui Eugen. Neagoe chiar nu merită asta”, a declarat Rednic la TV Digi Sport.

Rednic a continuat să-l mitralieze pe Prunea: „A spus niște cuvinte de colțul străzii la adresa mea. Nu știu ce caută băiatul ăsta să conducă Dinamo. Neagoe nu putea face minuni. S-a greșit, că ce au făcut ei e răutate. Nasser, jucător de națională renunți la el. Au renunțat la Papazoglou. Sunt invenții că el i-a spus unui jucător grec să nu vină la Dinamo. Florine, tu cât iei pe lună la Dinamo atât a luat fiica mea în 8 luni! Cu hârtii, nu cu vrăjeli. Tu ce ai făcut, domnule Prunea? Spune-mi și mie ce ai făcut? O să plătești, Prunea!”

Florin Prunea a reacționat imediat, pentru GSP.ro: „Cât iau eu pe lună n-are de unde să știe el, că e un salariu confidențial pe care l-am negociat cu patronul. Va vedea dovezile când le voi prezenta în instanță. Că m-a făcut prost n-am ce să spun, așa l-au făcut mă-sa și ta-su”.

vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea a continuat asaltul asupra lui Mircea Rednic la GSP Live: „Trebuie să spunem adevărul, sunt dovezi clare!”

DINAMO // MĂCEL LA MIEZUL NOPȚII! Florin Prunea l-a demolat din temelii pe Mircea Rednic: „E principalul instigator! El și fiica lui au CĂPUȘAT clubul” » Detalii halucinanteCristian Tudor Popescu: fetele care se masturbează ajung ”să li se deformeze centrul sexual de pe scoarță”

Libertatea

Comentarii (59)

lapusneanul  •  23 Iulie 2019, 18:19
Postat de bigbolo pe 23 Iulie 2019, 17:31

In Romania, mai prost ca Prunea este doar Prodanca. Nici MM sau GB nu sunt mai prosti. Respect, Rednic!

rednic trebuie respectat, a obtinut cel mai slab rezultat din istoria lui dinamo...:)

bigbolo  •  23 Iulie 2019, 17:31

In Romania, mai prost ca Prunea este doar Prodanca. Nici MM sau GB nu sunt mai prosti. Respect, Rednic!

marcelclujnapoca  •  23 Iulie 2019, 17:14

terminati cu tribunalele si aduceti un investitor !

Vezi toate comentariile (59 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Emisiune TV
Digi Sport Matinal
Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Bielefeld - Nurnberg
Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Jahn Regensburg - Darmstadt
Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Wehen Wiesbaden - Dynamo Dresda
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
15:30 Documentar TV
Mircea Lucescu: episodul 1
TVR 1
16:30 Fotbal, Bundesliga
Leverkusen - Bayern Munchen
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga
Leipzig - Padeborn
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
16:30 Fotbal, Bundesliga
Frankfurt - Mainz
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
16:30 Fotbal, Bundesliga
Fortuna Dusseldorf - Hoffenheim
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
19:30 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Hertha Berlin
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1