FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

VIDEO „Puriul” nu se dezminte: „Lăsați bărbații la cratiță, să facă o ciorbă, și veniți la meci!”

Mircea Rednic, după UTA - Botoșani 1-0
Mircea Rednic, după UTA - Botoșani 1-0

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 11:24 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 11:57

UTA s-a impus la limită, scor 1-0, în partida de pe teren propriu cu FC Botoșani din etapa #3 a playout-ului Superligii. Mircea Rednic a fost vizibil încântat, ba chiar emoționat de atmosfera făcută de cei 5.000 de copii prezenți pe stadion ca urmare a faptului că echipa Aradului a fost suspendată patru etape la meciuri fără spectatori, după incidentele de la meciul cu Dinamo din ultima rundă a sezonului regular.

Tehnicianul „Bătrânei Doamne” a vrut să facă o reparație morală, după ce în turul actualei stagiuni a făcut o declarație sexistă și a trimis femeile la bucătărie, într-o conferință de presă, după ce a fost criticat pe stradă de o reprezentantă a sexului frumos.

L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”
FCSB
L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”

VIDEO. Mircea Rednic, după UTA - FC Botoșani 1-0: „Lăsați bărbații la cratiță”

„Mi-a plăcut ce atmosferă au făcut copiii. Dacă chemăm lângă ei și doamnele (n.r., mămicile copiilor și nu numai), la meciul următor cu Hermannstadt (vineri, 12 aprilie, ora 17:30) vom avea 10.000 de spectatori în tribună.

A fost o glumă ce am spus atunci, așa că vreau să le spun femeilor: lăsați bărbații la cratiță, să facă și ei o ciorbă și o tocăniță și veniți la stadion!”, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei cu formația moldavă.

UTA a obținut șapte puncte în acest început de play-out, în urma a două victorii și un rezultat de egalitate.

Arădenii nu au aplicat pentru licența UEFA necesară disputării unor eventuale baraje pentru calificarea în preliminariile Conference League, dar miza este clasarea unui loc cât mai bun în clasament.

Obiectivul nostru este să câștigăm playout-ul. Jucătorii au prime în funcție de locul ocupat în clasament. Mai mult, majoritatea dintre ei au contract până la finalul acestui sezon, cu posibilitate de prelungire, astfel că trebuie să profite de șansa pe care le-o ofer să arate că merită să rămână la echipă.

Și astăzi am făcut câteva schimbări în echipa de start și am fost mulțumit. La mine nu există titulari și rezerve, există un lot de jucători și mă bazez pe toți”, a mai spus antrenorul principal al roș-albilor de pe Mureș.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Atac la Andrei Chivulete, după Sepsi - Farul: „Să vedeți ce spun colegii lui despre el”
ATAC
Atac la Andrei Chivulete, după Sepsi - Farul: „Să vedeți ce spun colegii lui despre el”
„Rămâi și în sezonul viitor?” » Cel mai dorit antrenor din Superliga dezvăluie negocieri „la sânge”: „Nu pot să te aștept pe tine”
TRATATIVE
„Rămâi și în sezonul viitor?” » Cel mai dorit antrenor din Superliga dezvăluie negocieri „la sânge”: „Nu pot să te aștept pe tine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  06 Aprilie 2024, 12:35

Femeile, asa cum fac de obicei, vor auzi doar ce le convine din declaratia lui Rednic, lasandu-si barbatii sa faca o ciorba si mergand la coafor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează