FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Mircea Rednic și-a criticat jucătorii după greva acestora: „Lipsă de respect. Eu am trecut printr-un infarct și am rămas profesionist”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 15:11 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 16:01

Fotbaliștii celor de la UTA au refuzat să participe la antrenamentul de luni, fiind nemulțumiți de situația financiară a echipei. Jucătorii nu și-au primit salariul din luna octombrie.

Miercuri, de la ora 17:30, pe Cluj Arena, UTA joacă ultimul meci din anul 2023 cu CSU Craiova. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării
FINANCIAR
Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării

Mircea Rednic: „Lipsă de respect. Eu am trecut printr-un infarct și am rămas profesionist”

„Sincer să fiu, sunt dezamăgit. Le-am și zis asta, OK au tras un semnal de alarmă. Din partea conducerii clubului a venit Botiș și le-a confirmat că-și vor lua banii până la meci. Am vorbit și eu cu domnul Meszar și mi-a spus la fel, că până la meci își vor lua banii.

Asta e lipsă de respect față de club, față de antrenor și eu le-am zis că o să vină vremea să-și dorească să se antreneze și nu o s-o poată face. 

Noi nu avem probleme, e prima oară când a fost această întârziere. E și justificată, nu uitați că în această perioadă în care nu am jucat deloc la Arad au fost cheltuieli mari, încasări puține și lucrul acesta s-a simțit.

Am încercat să le explic și e clar că nu am fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat ieri. Când ești profesionist, trebuie să-ți faci treaba pe teren. Au acum o dublă responsabilitate, sunt profesioniști, trebuie să înțeleagă.

Am fost de acord până la un punct, dar de acolo ei trebuiau să se prezinte la antrenament mai ales că «Coach» a ieșit la antrenament. E urât să-l lași acolo pe «Coach», e urât față de club și față de meseria lor și față de mine.

Rednic are patru luni de când nu a luat un ban, dar își face treaba. Rednic a trecut și printr-un infarct, e un profesionist. Orice se întâmplă, voi fi alături de jucători, de club. 

Poate să fiu un exemplu pentru ei, banii nu reprezintă întotdeauna un lucru important. Și mai ales că au fost doar trei săptămâni de întârziere, trebuiau să intre niște bani și nu au ajuns”, a declarat Mircea Rednic, potrivit sportarad.ro.

VIDEO. Imaginile bucuriei din vestiarul UTA-ei, după victoria cu Dinamo » „Puriul” a făcut show!

Vezi și alte știri:

Gigi Becali, atacat fără menajamente de un oficial al CFR-ului: „Folosește termeni gen furt, pe care i-a învățat la «facultate», alături de colegii de cameră”
FCSB
Gigi Becali, atacat fără menajamente de un oficial al CFR-ului: „Folosește termeni gen furt, pe care i-a învățat la «facultate», alături de colegii de cameră”
După gafa de proporții de la Sepsi - CFR Cluj, Marcel Bîrsan va arbitra derby-ul ultimei etape din acest an
DELEGARE
După gafa de proporții de la Sepsi - CFR Cluj, Marcel Bîrsan va arbitra derby-ul ultimei etape din acest an

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
Bamse987
Bamse987  •  19 Decembrie 2023, 17:17

Ce prosteala! Si cand e nevoie sa puna ceva sub brad,eventual jucatorii le pun un bilet copiiilor in care le scriu ca dl Rednic a facut infarct si cu toate astea a continuat????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează