FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Mircea Rednic, declarații tăioase despre Anamaria Prodan: „Nu te iert și te aștept la cotitură!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 09:51

Mircea Rednic (57 de ani), tehnicianul celor de la Poli Iași, a făcut noi declarații cu privire la conflictul pe care îl are cu agentul Anamaria Prodan.

  • Rednic și Anamaria Prodan au avut mai multe schimburi de replici dure în ultimii ani. Tensiunile dintre cei doi ar fi apărut în urmă cu un an, în jurul transferului lui Geoffrey Bia la Dinamo, pe vremea când „Puriul” era tehnicianul „câinilor”. La auzul veștii că Anamaria Prodan ar urma să intermedieze tranzacția, Rednic a blocat transferul (detalii, AICI)

„Până acum, puteam să spun că aveam relații de respect (n.r. cu frații Becali și Anamaria Prodan), dar în urma declarațiilor pe care le-au făcut despre mine… Și total greșite! Ea (n.r. Anamaria Prodan) avea numărul meu, putea să mă sune să mă întrebe dacă eu am zis ceva rău de ea.

Dar a ieșit și a făcut declarațiile pe care nu trebuia să le facă. Și eu i-am spus, poți să zici de mine ce vrei, dar în momentul în care te legi de familia mea, nu accept. Știi cum e vorba aceea, uit, dar nu iert, și te aștept la cotitură!”, a declarat Rednic, conform Prosport.

CITEȘTE ȘI:

FCSB // Mircea Rednic, dispus să lucreze cu Gigi Becali: „Pot să-l conving să mă lase să-mi fac meseria”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
noname999
noname999  •  11 Martie 2020, 12:45

Poate patesti ca Alexa. Haimaneaua lui Reghe n-are multa minte, imediat te pocneste.

kamouniyak
kamouniyak  •  11 Martie 2020, 11:38
Postat de andy_2008 pe 11 Martie 2020, 11:23

Asta e stramb si noaptea,el se cearta cu toti.

Cu care toti se cearta??? Uite si tu ce personaje sunt in fotbalul romanesc: Anamaria Prodan, Florin Prunea, verii Giovani si Victor...astia sunt oameni in fata carora sa taci???

moshu..48
moshu..48  •  11 Martie 2020, 11:27

Păi, ce , înainte n-au așteptat-o și alții la cotitură ?! S-a descurcat foarte bine (aș spune chiar cu vârf și îndesat).

Vezi toate comentariile (8)
Comentează