FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK TV, GSP.RO

Mircea Rednic dezvăluie de ce Dinamo nu a negociat pentru Marica, Mutu și Țucudean

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 00:00

Rednic s-a referit la situația lui Adrian Mutu, care va fi diseară adversarul roș-albilor:

"Mutu ajută la ASA, și eu am făcut-o la Rapid, când eram cu Lucescu și a plecat în Italia, am rămas interimar un meci, două. Dacă te poți sfătui cu un jucător cu experiență, de ce să n-o faci?! Îi doresc din tot sufletul să ajungă un mare antrenor. De ce n-a ajuns Mutu la Dinamo? Acum, ați încheiat cu Marica, pentru că e accidentat, și ne-ați luat cu Mutu! Dacă pleca «Bizonul» în iarnă, atunci vorbeam de Marica, de Mutu, de Țucudean".

INBOX

  • Directorul sportiv al mureșenilor, Cristi Bobar, le-a luat apărarea jucătorilor care au obținut un singur succes din 5 meciuri oficiale: "Sunt sigur că fotbaliștii vor arăta o atitudine pozitivă cu Dinamo. În rest, nu suport să aud că-i înjură cineva, nu permit asta nimănui, nici tatălui meu nu i-aș da voie!".
  • Rednic i-a luat din nou apărarea lui Bartalsstovu: "Nu e pescar, vă spun eu, e piesă! Îl văd la antrenamente și n-am ce să-i reproșez".
  • Șumudică i-a câștigat simpatia lui Rednic, în ciuda semnelor obscene pe care le face: "Iar a mai făcut ceva? N-am văzut. Nu cred că face Șumi d-astea! E coardă mare, cea mai mare. După mine!".

asa dinamo caseta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
155870978100568
Marin Urlan  •  14 Martie 2016, 13:20

tentie cca nu mai permiteti arbitrilor sa fie indulgenti cu jucatorii lui fcbs iata in doua etape consecutive 2 jucatori ai rivalelor principale respectiv Batin Alibec au fost accidentati de nita si pintilii si vor sta mult pe tusa, credeti ca intimplator tudor nu la sanctionat pe pintilii / tudor are o mare contributie la trofeele insusite [unele pe nedrept ] de steaua.

1446025852379084
Dragos Nastase  •  14 Martie 2016, 11:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi_oase
cristi_oase  •  14 Martie 2016, 10:21

Daca pleca bizonul , bufonul si pescarul era momentul sa faca oferte pt :Messi,Suarez si C.R. Asa nu mai avea rost,atacul este asigurat,apararea este betonata,jocul este unul de exceptie si cainii umbla cu covrigi in coada . Sa-i lasam sa se pregateasca pentru C.L.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează